Πήγα σήμερα από την εταιρία που τις κατασκευάζει και πήρα τα πρώτα 3. Δύο διόροφα και ένα μονό. Είχα ξαναπάει για άλλο λόγο, αλλά αυτό που μου μένει λάθε φορά είναι το ότι ο κυρ Αρίστος είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και καλός τεχνίτης και αυτό φαίνεται. Κάθε φορά που πάω από εκεί τα λέμε και μου λέει φοβερές λεπτομέρειες.
Οι κυψέλες οκ είναι πολύ εντάξει και φαίνεται στιβαρές, γερές κατασκευές... Το νιώθει κανείς.
Αλλά γυρνώντας Αθήνα σκεφτόμουν στη διαδρομή αυτό, ότι λείπουν στις μέρες μας σωστοί τεχνίτες και άνθρωποι που να ξέρουν τι κάνουν. Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο μια μέρα...
Όλα αυτά τα λέω γιατί έχω πάει σε εταιρίες και εταιρίες και τις περισσότερες γνωστές. Νομίζω είναι ο μόνος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον πελάτη ρε παιδί μου και δεν σου λέει πάρε αυτό πάρε εκείνο, αλλά σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και σου εξηγεί αυτό που παίρνεις.
Μακάρι να μπορούσα να γράψω όνομα εταιρίας. Νομίζω καταλαβαίνεται ποιον εννοώ. Απλά θεωρώ ότι είναι καλό ως καταναλωτές να πετάμε ορισμένους στον κάδο και να αναδεικνύουμε αυτούς που πρέπει.
Αυτά... Αρχής γενομένης αύριο αλλάζω σιγά σιγά όλες τις κυψέλες μου σε πλαστικές. Κρίμα γιατί πάντα υποστήριζα ξύλο, αλλά όταν μιλάμε για χρήματα παίζουν πολλά.