Mactas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Τι βίδες βάζουμε στους συνδετηρες Πεμ Ιαν 08, 2015 9:20 pm | |
| Φίλοι μου σημερα πήρα την πρωτη μου δυοροφη πλαστική κυψέλη της ANEL για να προετοιμάζομαι σιγα σιγα για την άνοιξη που θα θα παρω τα πρώτα μου μελισσακια. Η ερώτηση μου ειναι τι βίδες και παξιμάδια πρεπει να παρω για να βιδώσω τους συνδετηρες πανω στην κυψέλη. Πρεπει πρώτα να τρυπησω με τρυπάνι ή θα βιδώσω κατευθείαν πανω στο πλαστικό; Έψαχνα αλλα δε βρήκα κατι σχετικό εδω στο forum. Οποίος μπορει ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ προκαταβολικά | |
|
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Τι βίδες βάζουμε στους συνδετηρες Παρ Ιαν 09, 2015 9:26 am | |
| Καλημέρα φίλε, πρώτα κάνεις τρύπα με το δράπανο και έπειτα περνάς βίδα με σπείρωμα και από μέσα παξιμάδι. | |
|
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι βίδες βάζουμε στους συνδετηρες Παρ Ιαν 09, 2015 9:30 am | |
| - Throubee έγραψε:
- Καλημέρα φίλε, πρώτα κάνεις τρύπα με το δράπανο και έπειτα περνάς βίδα με σπείρωμα και από μέσα παξιμάδι.
Καλημέρα φίλε μου κι ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μήπως ξέρεις τι βίδες πρέπει να παρω; εννοώ μήκος και πάχος? Το ίδιο κάνω και για τον πάτο και το καπάκι ή εκεί βιδωνω μόνο στο πλαστικό χωρίς παξιμαδι? Ευχαριστώ και πάλι | |
|
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Τι βίδες βάζουμε στους συνδετηρες Κυρ Ιαν 11, 2015 6:42 pm | |
| Φίλε Mactas καλησπέρα, επειδή δεν έχω πλαστικές δε μπορώ να σου δώσω διαστάσεις, τη βίδα με το παξιμάδι την είχα δει σε κάποιες διαφημιστικές. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον κατασκευαστή με ένα τηλεφωνο στα κεντρικά. | |
|
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι βίδες βάζουμε στους συνδετηρες Κυρ Ιαν 11, 2015 9:03 pm | |
| - Throubee έγραψε:
- Φίλε Mactas καλησπέρα, επειδή δεν έχω πλαστικές δε μπορώ να σου δώσω διαστάσεις, τη βίδα με το παξιμάδι την είχα δει σε κάποιες διαφημιστικές.
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον κατασκευαστή με ένα τηλεφωνο στα κεντρικά. Σωστός, αυτο θα κανω φιλε Throubee. Αύριο κιόλας θα παρω τηλ να ρωτήσω. Ευχαριστώ πολυ | |
|