Είμαι ο Μάρκος από την Πάρο.Από τους παλιούς μελισσομπλοκάδες.Τώρα τον χειμώνα έχω καμιά κατοστή μελίσσια. Γιάννη πιστεύω να με θυμάσαι.Είχαμε γνωριστεί στο περίπτερο πέρσι τα Χριστούγεννα όταν για πρώτη φορά ήρθα στη Φλώρινα.Καλορίζικο το φόρουμ.
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
Θέμα: Απ: Kαλώς σε βρήκα Τετ Οκτ 29, 2008 8:47 am
Καλώς ήρθες Μάρκο στο φόρουμ
Φυσικά και σε θυμάμαι και ελπίζω όσα δεν προλάβαμε να πούμε τότε να τα πούμε εδώ Και σαν παλιός μελισσομπλοκάς περιμένουμε όχι μόνο να μας παρουσιάσεις το blog σου αλλά να μας πεις και το μυστικό της επιτυχίας του
parosbees Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 262
Θέμα: Μελισσομπλόκ Πεμ Οκτ 30, 2008 6:56 am
Το μπλόκ μου είναι το http://parosbees.blogspot.com/ Νομίζω οτι το διαβάζουν αρκετοί.Δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε μελισσοκόμους αλλά μέσα γράφω και διάφορα άλλα θέματα που μας απασχολούν σαν κοινωνία .Κυρίως γράφω μεθόδους και διάφορες κατασκευές δοκιμασμένες γιατί τώρα τελευταία γράφονται διάφορα τρελλά πράγματα σε άλλα φόρουμ και site βάζοντας σε κίνδυτο τα μελίσσια των νέων ή και παλαιών μελισσοκόμων.Να φανταστής οτι διάβασα συμβουλές προς τρίτους από μελισσοκόμο με ελάχιστα μελίσσια και που ασχολείται με την μελισσοκομία 6-7 μήνες.
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
Θέμα: Απ: Kαλώς σε βρήκα Πεμ Οκτ 30, 2008 8:53 am
Μάρκο περιμένουμε να δούμε τις πατέντες σου στη κατηγορία DIY - πατέντες... τι θα κάνουμε όλο το χειμώνα και εδώ ξέρεις τραβάει πολύ