| 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gloriana Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Πεμ Νοε 27, 2014 10:29 pm | |
| για το φετινό 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ στο ειρήνης και φιλίας στις 5-7/12/2014 μπορεί να πει κανείς αν αξίζει? εννοώ, αν έχει καποιος προηγούμενες εμπειρίες. Σκέφτομαι να κατέβω από Θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... | |
|
| |
nikosf13 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 222
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Πεμ Νοε 27, 2014 10:48 pm | |
| Αν ειναι οπως το περσινο οχι για μενα δεν αξιζει τον κοπο.Το μονο θετικο για μενα που πηγα περισυ ηταν οτι δοκιμασα οτι γευση μελιου υπαρχει.Για εναν καταναλωτη να παει και να δει καποια πραγματα ειναι ωραια!Για ενα μελισσοκομο ομως που θα διανυσει αρκετα χιλιομετρα για να βρεθει εκει νομιζω δεν αξιζει... | |
|
| |
ΚΩΣΤΗΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 48
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Πεμ Νοε 27, 2014 11:38 pm | |
| - Gloriana έγραψε:
- για το φετινό 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ στο ειρήνης και φιλίας στις 5-7/12/2014 μπορεί να πει κανείς αν αξίζει? εννοώ, αν έχει καποιος προηγούμενες εμπειρίες.
Σκέφτομαι να κατέβω από Θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... Ναι.. να το επισκεφτείτε, είναι μια πολύ καλή εμπειρία εφόσον ασχολείστε με την μέλισσα. | |
|
| |
Gloriana Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 06, 2014 12:48 pm | |
| | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 06, 2014 7:15 pm | |
| Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, είναι η αντίπαλη ομάδα εκεί, αυτής που έφτιαξε το Γ! Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο... με παρουσία συνδικάλας... που αμφισβητεί το συνέδριο στο "βήμα" του... | |
|
| |
ghalepas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 23
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 06, 2014 9:07 pm | |
| περα απο την εκθεση κλπ αξιζει να παι καποιος απο επαρχια να αγορασει ολο του τον εξοπλισμο;Συμφερει;Πειτε μου αν ειναι κυριως γι' αυτο θελω να παω; | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 06, 2014 9:39 pm | |
| Βασιλη καλησπερα...δεν ξερω δεν παρακολουθησα τις ομιλιες απλα ξερω οτι ηταν και ο Χαριζανης εκει μια και συναντησα τον υιο του και μου το ειπε. κατα τα αλλα ειναι μια πολυ καλη εκθεση δοκιμης μελιου μια και οταν πατε θα δοκιμασετε πολλααααααα πολλαααααααα μελια απο πολλες περιοχες της Ελλαδας. Υπηρχαν πεντε εξι περιπτερσ με μελισσοκομικα μηχανηματα κανα δυο πατεντιαρηδες κυψελων αλλα και απλων κυψελων κατασκευαστες. Η ανελ εχει καλυτερες τιμες λογο εκθεσης(9 ευρω τα δερματινα αεριζομενα γαντια π.χ.) ...αυτα... εγω περασα πολυ ομορφα παρεα με την γυναικα μου και τον 7μηνων γιο μου... καλα να περασετε | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Κυρ Δεκ 07, 2014 12:21 am | |
| Μπάμπη καλησπέρα, εγώ είμαι στην Ερμιονίδα και παρακολουθώ τα μελίσσια μου που για πρώτη φορά μετέφερα εδώ. Στο τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψω Αθήνα. Ελπίζω να είναι καλά και τα δικά σου μελίσσια. | |
|
| |
av Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
| Θέμα: Απ: 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Κυρ Δεκ 07, 2014 5:00 pm | |
| εμένα εντύπωση μου έκανε η κυψέλη 8 βασιλισσών της technoset (τιμή στα 100€) | |
|
| |
| 6o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας | |
|