| 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας | |
|
+8andreasmark thanasis1949 myrtos Γιώργος-Κόρινθος Μίμης mpampis13 MILIBEE newbee 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Κυρ Σεπ 22, 2013 12:31 am | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τρι Σεπ 24, 2013 9:04 pm | |
| Επιτελους και παλι στο ΣΕΦ. Θα κατεβει - ανεβει κανεις? | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τρι Σεπ 24, 2013 9:05 pm | |
| εγω ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειμαι εκει | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Σεπ 25, 2013 12:23 am | |
| Και εγώ το έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάμε μαζί με συνάδελφο, εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Σεπ 25, 2013 10:53 am | |
| Να λετε και ποια μερα θα ειστε και οταν πλησιαζει η ημερομηνια να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα. | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Σεπ 25, 2013 12:26 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Να λετε και ποια μερα θα ειστε και οταν πλησιαζει η ημερομηνια να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα.
Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει και μια συνάντηση των μελών του φόρουμ και όχι μόνο, όταν πλησιάζουν οι μέρες να το οργανώσουμε μέσα απο εδώ. Όσα μέλη σκοπεύουν να πάνε ας γράψουν να δούμε πόσοι είμαστε. | |
|
| |
Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Σεπ 25, 2013 1:20 pm | |
| - newbee έγραψε:
- MILIBEE έγραψε:
- Να λετε και ποια μερα θα ειστε και οταν πλησιαζει η ημερομηνια να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα.
Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει και μια συνάντηση των μελών του φόρουμ και όχι μόνο, όταν πλησιάζουν οι μέρες να το οργανώσουμε μέσα απο εδώ.
Όσα μέλη σκοπεύουν να πάνε ας γράψουν να δούμε πόσοι είμαστε.
Συμφωνώ, να δούμε πρώτα το πρόγραμμα του φεστιβάλ για να δούμε πότε θα πάμε για δοκιμή μελιών, πότε για να παρακολουθήσουμε καμία παρουσίαση και πότε για τα ούζα μας | |
|
| |
Γιώργος-Κόρινθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 107
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Σεπ 25, 2013 9:38 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Επιτελους και παλι στο ΣΕΦ. Θα κατεβει - ανεβει κανεις?
Κράτα μικρό καλάθι.Και πέρσυ για ΣΕΦ λέγανε και κατέληξε στο Περιστέρι,αν δεν κάνω λάθος. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Πεμ Σεπ 26, 2013 12:00 am | |
| και εγω νομιζω οτι εινα ευκαιρια..ειδικα οσοι ειναι αθηνα ευκολο ειναι να ερθουν | |
|
| |
myrtos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 224
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Τετ Δεκ 04, 2013 11:22 pm | |
| | |
|
| |
thanasis1949 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: 5ο Φεστιβαλελληνικου Μελιου και προιοντων ΜΕΛΙΣΣΑς Πεμ Δεκ 05, 2013 3:34 pm | |
| Οι επισκευθεντες το ΣΕΦ μην ξεχασετε εμας τους μακρυνους και δεν μας ενημερωσετε.Περιμενουμε νεα σας.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
newbee Μέλος
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Παρ Δεκ 06, 2013 9:02 am | |
| Σάββατο πρωί θα είμαι εκεί με δύο ακόμα συναδέλφους, ότι νέο δούμε θα ενημερώσουμε.
myrtos σου στέλνω με pm το τηλέφωνο μήπως βρεθούμε. | |
|
| |
andreasmark Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 32
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Παρ Δεκ 06, 2013 6:26 pm | |
| | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Παρ Δεκ 06, 2013 6:33 pm | |
| Παιδιά καντε μια μίνι συνάντηση, ευκαιρία είναι!!! Δυστηχώς εμείς από μακρυά θα είμαστε μαζι σας | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Παρ Δεκ 06, 2013 9:32 pm | |
| Αν υπάρχει διάθεση κι εγώ θα περάσω.. μάλλον Κυριακή. | |
|
| |
530 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 49
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 07, 2013 7:03 pm | |
| λεω να ερθω απο πατρα. αξιζει?ρωταω γιατι ειναι και τα εξοδα! αν μπορεις πες μας αν ειχε πολλα περιπτερα και τι ειχαν τα περισσοτερα. γιατι καποιος μου ειπε οτι θα ειναι μονο μελαδες. | |
|
| |
rataplan Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Απ: 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Σαβ Δεκ 07, 2013 10:52 pm | |
| Καλησπέρα, πήγα σήμερα το βράδυ, είχε κόσμο αρκετό, μέλια, ρακόμελα, κηραλοιφές και λοιπά προϊόντα μελισσοκομικά, αλλά και διάφορα άλλα όπως κατσαρόλες, τυριά χαλβάδες (ευτυχώς αυτά ήταν 4-5 περίπτερα αν θυμάμαι καλά). Από εταιρείες : Anel, technosetbee, Ευαγγελόπουλος, Πατήρ Καρακούσης (ΑΡΙΣΤΕΑΣ) 2 - 3 εταιρείες με κυψέλες (ας με συγχωρέσουν που δεν θυμάμαι ονόματα), κανά 2 με είδη αποθήκευσης μελιού, βιβλία μελισσοκομικά και πιθανόν να ξεχνάω και κάποια άλλη. Αυτά από όσο θυμάμαι. Πρώτη φορά που πήγα είχε εταιρείες μαζεμένες αλλά και πολλά περίπτερα που πουλούσαν μέλι και λοιπά προϊόντα (το οποίο ίσως με χάλασε λίγο ίσως γιατί περίμενα περισσότερες εταιρείες με προϊόντα μελισσοκομίας-δεν γνωρίζω πόσες υπάρχουν που θα μπορούσαν να έχουν μια παρουσία αλλά στην τελική ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ είναι). Αυτά τα λίγα από μένα. | |
|
| |
| 5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας | |
|