| Κλοπές στα Ιωάννινα... | |
|
+6alkosmas Sakis G mpampis13 thodoris981 spyroseva Johnniebee 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Κλοπές στα Ιωάννινα... Κυρ Σεπ 14, 2014 5:32 pm | |
| Φίλοι μελισσοκόμοι, χθές το βράδυ διαπίστωσα πως μου έκλεψαν 9 μελίσσια. Τα μελίσσια ήταν εξω από το Ροδοτόπι, τοποθετημένα σε ιδιόκτητο χωράφι (χωρίς περίφραξη). Δεν φαίνονταν από το δρόμο, παρόλαυτα μου κλέψανε και τα 9 μελίσσια που είχα εκεί... Τώρα έχω μόνο 2 που είχα σε αλλη περιοχή... Δεν ήταν σφραγισμένα καθώς δεν έχω ακόμα αριθμό.Τρία χρόνια έκανα υπομονή, να τα αυξήσω από 1 που είχα αρχικά, και τώρα που έγιναν 11 και έλεγα να τα δηλωσω και να αρχήσω να απολαμβάνω λιγο απο όλον αυτό τον κόπο, με βρήκε αυτό.. Έχετε το νου σας καθώς σήμερα που πηγα να δηλώσω την κλοπή στην αστυνομία, έμαθα οτι προχθές έκλεψαν μερικά μελίσσια και στην Κρύα (6-7 χλμ από τα δικά μου). | |
|
| |
spyroseva Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Κυρ Σεπ 14, 2014 9:53 pm | |
| | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Δευ Σεπ 15, 2014 3:02 pm | |
| Κριμα.. Ευχομαι συντομα να τα ξαναφτιαξεις...
| |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Δευ Σεπ 15, 2014 7:35 pm | |
| Γιαννη ...τι να πω...πραγματικα στεναχωρηθηκα παρα πολυ...νιωθω και ξερω στην πραξη τι ειναι να προσπαθεις να φτιαξεις κατι απο 1 και μονο 1 μελισσι.... ρε φιλε ξερω ...παρηγορια στον αρρωστο..αλλα κουραγια το εχεις ξανακανει και μπορεις να το ξανακανεις,εχεις 2 μελισσακια παλεψε το. Σου ευχομαι τα καλυτερα και μονο τυχη απο εδω και περα | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Δευ Σεπ 15, 2014 8:01 pm | |
| Σας ευχαριστώ για το κουράγιο αν και η πύκρα ειναι μεγάλη...
Το θέμα το ανοιξα κυριως για να ειδοποιησω και τους άλλους της περιοχης να εχουν το νου τους καθως υπηρχαν και αλλα κρούσματα τριγύρω... Γιατί κακά τα ψέματα, αν σε κλέψουν και δεν εχεις gps, καμερες κτλ, οι πιθανότητες να τα βρεις ειναι μηδενικές. Άρα χρειάζεται πρόληψη και τύχη... | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 605
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Δευ Σεπ 15, 2014 8:10 pm | |
| Το να παλευεις με τα στοιχεια της φυσης και τις καθε λογης αντιξοοτητες το εχεις λιγο πολυ προεξοφλησει και αποδεχθει.Η απατεωνιά και η ανθρωπινη κακοτητα σε απογοητευουν και σε πειραζουν περισσοτερο απο καθε τι αλλο.Ευχομαι να μην αντιμετωπισεις ποτε ξανα κατι τετοιο.Κουραγιο φιλε ,και απο δω και στο εξης ναχεις μονο επιτυχιες. | |
|
| |
alkosmas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Τρι Σεπ 16, 2014 12:49 am | |
| Δωσε μας κατι χαρακτηριστικο απο τις κυψελες σου,αν υπαρχει.
Να χουμε το νου μας εμεις εδω γυρω, μηπως και..
| |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Τρι Σεπ 16, 2014 8:55 am | |
| | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Τρι Σεπ 16, 2014 5:21 pm | |
| Φιλε μου λυπαμαι με αυτο που σου συνεβει , αν και δεν το εχω περασει σε καταλαβαινω , εδω ο αλλος πνιγηκε για να σωσει τα μελισσια του . Ευχομαι να τον πιασουν τον Π...στη ...... Βαλε καμια φωτο αν εχεις , εδω μπαινουν πολοι μελισσοκομοι απο ολη την Ελλαδα , ποτε δεν ξερεις .... Κουραγιο | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| |
| |
golas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 165
| Θέμα: Απ: Κλοπές στα Ιωάννινα... Τετ Σεπ 17, 2014 11:22 am | |
| gps και φυλακή για τους κλέφτες | |
|
| |