Έφτασα επιτέλους τα 35 μελίσσια και θέλω να τα δηλώσω... Ποιά είναι η διαδικασία για να κάνω την δήλωση? Επίσεις θέλω να βγάλω και για μελισσοκομικό όχημα αλλά μου είπαν οτι επειδή είμαι σαν κύριο επάγγελμα αγρότης δεν μπορώ να βγάλω μελισσοκομικό αλλά πρέπει να πάρω αγροτηκό και θα μου το κάνουν αγροτομελισσοκομικο... Έχει κανένας ιδέα?
Εχει μια γραφειοκρατια.... Πηγαινε πρωτα στη νομαρχια που ανήκεις(ως μόνιμος κάτοικος ανεξάρτητα που βρίσκονται τα μελισσια σου) στη διευθυνση αγροτικης πολιτικής αν θυμάμαι καλα...Εγω τα μελισσια τα έχω ηλεία και το βιβλιάριο Αθηνα. Θα σου πουν λεπτομερειες. Για να σε προετοιμασω το πιο σημαντικο είναι να δικαιολογήσεις τον αριθμό.(παραστατικά αγοράς κτλ.). Υστερα σου δίνουν αριθμό βιβλιαρίου και πυροσφραγίζεις για να έρθει κάποιος να επιβεβαιώση την πυροσφράγιση και τον αριθμό. Καλή τύχη φίλε μου.
Υ.Γ. Εδω έφτιαξες 35 μελισσια παιχνιδάκι θα σου φανεί.....
Εγώ δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Πήγα στη νομαρχία και επιτόπου πήρα κωδικό. Μένει να έρθουν να τα επιβεβαιώσουν από κοντά και να βγάλω το βιβλιάριο. Βασικά εγώ τους έχω καθυστερήσει, όταν τηλεφωνήσω θα έρθουν.