| Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; | |
|
+3manosmeli mpampis13 Johnniebee 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Τρι Φεβ 25, 2014 10:39 pm | |
| ακριβως..οπως τα λεει ο Γιαννης...αλλωστε τελικα για δικες μας βασιλισσες παμε...απλα ο καιρος ειναι περιεργος...αντε και βγαινει η βασιλισσα αντε και υπαρχουν και οι κηφηνες... ποιος μας λεει οτι καιρος,μεσα στο χειμωνα ακομα...,θα εχει θερμοκρασια ανω των 16 με 17 βαθμους και οχι αερα για να πεταξει η καλη μας και να ζευγαρωσει??? και ποιος μας λεει οτι δεν θα εχει παλιοκαιρο για μια βδομαδα συνεχως???? αυτες ειναι οι σκεψεις μας και μονο....
| |
|
| |
gmakhs Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 431
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Τρι Φεβ 25, 2014 11:59 pm | |
| τέλη μάρτη αρχές απρίλη δεν έχει φτιάξει ο καιρός σε εσάς??? | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| |
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Τετ Φεβ 26, 2014 11:12 pm | |
| - gmakhs έγραψε:
- τέλη μάρτη αρχές απρίλη δεν έχει φτιάξει ο καιρός σε εσάς???
Μέσα Μάρτη θα είναι για γονιμοποίηση!! Και είναι πιο πιθανό να έχει ασχημο καιρό τότε... Τέσπα... Εγώ θα το επιχειρήσω μπορεί και να μας πάει ο καιρός... | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| |
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Τρι Μαρ 11, 2014 12:15 am | |
| το Σαββατο εκανα επιθεωρηση στο ορφανο μελισσι....την εκανα επειτα απο 15 μερες αφοτου εβαλα το πλαισο με το γονο απο αλλο μελισσι ειχαν κανει 3 Β.Κ. το ενα μισοτελειωμενο και 2 ανοιγμενα απο μπροστα κανονικα(κομμενα σαν κονσερβα γυρω γυρω και κρεμοταν το πορτακι στον αερα)δεν εψαξα παραπανω μια και ειχε αρκετο αερα συννεφια και σχετικα κακη θερμοκρασι.θελω να πιστευω οτι πρπει να εχει βασιλισσα....ελπιζω το αλλο σ/κ να την βρω | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Τρι Μαρ 11, 2014 1:15 am | |
| - mpampis13 έγραψε:
- το Σαββατο εκανα επιθεωρηση στο ορφανο μελισσι....την εκανα επειτα απο 15 μερες αφοτου εβαλα το πλαισο με το γονο απο αλλο μελισσι
ειχαν κανει 3 Β.Κ. το ενα μισοτελειωμενο και 2 ανοιγμενα απο μπροστα κανονικα(κομμενα σαν κονσερβα γυρω γυρω και κρεμοταν το πορτακι στον αερα)δεν εψαξα παραπανω μια και ειχε αρκετο αερα συννεφια και σχετικα κακη θερμοκρασι.θελω να πιστευω οτι πρπει να εχει βασιλισσα....ελπιζω το αλλο σ/κ να την βρω Γνώμη μου είναι να μην επιθεωρήσεις το Σ/Κ. Αν έχει 18 μέρες από όταν έβαλες το πλάισιο με το γόνο δεν πάιζει να έχει γονημοποιηθεί κιόλας στις 23 μέρες!!!!! Κοιταξέ το το αλλο Σ/Κ... Εμένα μου έκανε κάτι παράξενα το μελισσάκι... Δεν έγραψα τίποτα γιατί έχω πολύ τρέξιμο αυτό τον καιρό. Σε μια επιθεώρηση είχα βρεί καινούριο γόνο (αυγά και λάβρες) και μια βασιλοπούλα και λέω "εντάξει κάτι έιχε και δεν γεννούσε μέχρι τώρα, αλλά αφού γεννάει ολα καλα... μάλλον δεν θα την είχα δει επείδή ήταν και μικρόσωμη". Την επόμενη εβδομάδα (την βδομάδα που μας πέρασε) ξανα πήγα και πάλι τα ίδια!!!! Πουθενά αυγά και νέος γόνος...Μόνο σφραγισμένος και κάτι μεγάλες λάβρες και ψαξε ψαξε πουθενά η βασίλισσα πάλι! Και ΤΣΟΎΠ,είχαν κάνει και ένα Β.Κ.... Το Σ/Κ που μας έρχεται θα το ξανακοιτάξω.... ΑΝ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΓΆ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ!!!!!!! | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Κυρ Μαρ 30, 2014 11:34 pm | |
| η ``περιπετεια`` για το μελισσακι μου που εγραψα εδω σημερα ελαβε τελος.... μετα απο περιπου ενα μηνα σημερα ειδα αγυα ημερας(πολλα) αλλα και γεννα 4-5 ημερων. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ κυριοι η πρωτη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ειναι γεγονος...ειμαι πραγματικα πολυ χαρουμενος. Πλεον περιμενω τα ιδια και στο μελισσακι μου που εκιψαν οι κυριες την (εχει μεσα 5-6 Β.Κ.) αλλα και την παραφυαδα που με τρελα και κορδελα εκοψα που εχει μεσα 3 Β.Κ. η αληθεια ειναι οτι πηρα λιγο τα πανω μου | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Σαβ Απρ 05, 2014 7:32 pm | |
| | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Τι το κάνουμε το ορφανό τέτοια εποχή; Δευ Απρ 07, 2014 4:46 pm | |
| ευχαριστω Γιαννη.εσυ τελικα τι εκανες? | |