| Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού | |
|
+18Throubee priamos1980 2nios Adami Drone Θοδωρής psath Ar_lo thodoris981 mpampis13 Mactas drakos monarchis sotto Maikpigasos ethnic69 Johnniebee ΚΑΝΑΡΗΣ pointerst 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Πεμ Ιαν 22, 2015 12:26 am | |
| χρησιμοποιω μια μπλε σακκουλα (τις ανθεκτικες) απο τα ΙΚΕΑ που τα χωραει ολα μεσα και σακουλιτσες για καθε πραγμα σαν ταγαρι, πρακτικο, με τις κατασκευες σας με βαλατε σε σκεψη μηπως πρεπει να βρω τροπο να την κανω με ραφακια και εγω | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 4:29 pm | |
| Η τσάντα του γιατρού .... βολική δεν λέω άλλα δεν μπορώ να πάρω πλαίσια μαζί μου .. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 5:24 pm | |
| Γεια σου ρε Doc! Να φανταστώ ότι πριν τις μέλισσες στα κουτάκια έβρισκες από προπέλες - μπουζιά μέχρι hings και clevis! | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 7:07 pm | |
| αυτή είναι άλλη βαλίτσα τώρα θα παραγγείλω τις μπαταρίες για την τηλεκατεύθυνση !! | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 7:53 pm | |
| sport billy bag | |
|
| |
Mactas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 9:33 pm | |
| Και γιατρός και ιπτάμενος ο Μανώλης. Εύγε | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 9:47 pm | |
| χαχαχαχαχαχ | |
|
| |
beel Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 90
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Φεβ 07, 2015 11:27 pm | |
| | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Κυρ Φεβ 08, 2015 10:44 am | |
| [quote="Adami Drone"]Η τσάντα του γιατρού .... βολική δεν λέω άλλα δεν μπορώ να πάρω πλαίσια μαζί μου .. Λόγω επαγγελματικής εμπειρίας αυτή η τσάντα είναι του χειρουργού ιατρού για "λεπτές επεμβάσεις".... | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Κυρ Φεβ 08, 2015 12:20 pm | |
| | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Τετ Μαρ 04, 2015 9:33 am | |
| Επανέρχομαι στο θέμα με νέα εργαλειοθήκη. Αυτή τη φορά πιο μικρή, πιο εύχρηστη, πιο λειτουργική και κυρίως πολύ πιο ελαφριά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ήδη έχω ανεβάσει στο blog μου πολλές φωτογραφίες και λεπτομέρειες οπότε για περισσότερα ρίξτε μια ματιά στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Τετ Μαρ 04, 2015 6:53 pm | |
| Καλά ε πολύ καλή.... Έχεις και μέτρο?!! Έχω και εγώ, το ίδιο μέτρο στα κλειδιά μου.... με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!! | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Τετ Μαρ 04, 2015 7:20 pm | |
| macta εσυ και ο σπορτ μπιλι | |
|
| |
Mactas Μέλος
| |
| |
Mactas Μέλος
| |
| |
Adami Drone Μέλος
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Τετ Μαρ 04, 2015 9:38 pm | |
| | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Πεμ Μαρ 05, 2015 5:29 pm | |
| Εγω εχω παρει μια βαλιτσουλα εργαλιων απο το pract.... την οποια την χρησιμοποιω και σαν καθισματακι οταν ανοιγω τις κυψελες | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Πεμ Μαρ 05, 2015 5:33 pm | |
| Θα μου άρεσε περισσότερο αν είχε και καπάκι η νέα εργαλειοθήκη. | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Παρ Ιουν 12, 2015 12:12 am | |
| Ζηλεψα,να και η δική μου εργαλειοθηκη-καθισμα,με μια πινελιά υδραυλικού. Λίγο άδεια ακόμα αλλά σιγά σιγά θα πρόσθετω οτι χρειαζεται, πάντως σαν καθισμα βολευει πολύ. Δυστυχώς κάτι πήγε στραβά στο μέτρημα και δεν χωράνε πλαισια(το διαπίστωσα σημερα που κοιτουσα μια το πλαίσιο και μια το κασελακι και έλεγα 'ποιος μα___κας το μετρησε ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
melissakri Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Ιουν 13, 2015 1:35 am | |
| nikos37............................ μηπως σε φωναζουν καπεταν΄πατεντα?????????????????? Ωραιο!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού Σαβ Ιουν 13, 2015 10:30 pm | |
| Thanks!! Και μερικές προσθήκες. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός αλλά' θέλει ή που__να να κρυφτεί και ή χαρά δεν την αφηνει'. | |
|
| |
| Εργαλειοθήκη μεταφοράς μελισσοκομικού εξοπλισμού | |
|