| Το Καπάκι του Μάκη..... | |
|
+5melinioxori gillas ayla pouk Maikpigasos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Το Καπάκι του Μάκη..... Δευ Φεβ 08, 2010 11:16 pm | |
| Εκάνα μια πατεντα για καπάκι και θέλω την γνώμη σας... Το έκανα για να την τραβάει υγρασία η κυψέλη απο την βροχή και το χιόνι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][img] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maikpigasos στις Δευ Φεβ 08, 2010 11:53 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
pouk Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Δευ Φεβ 08, 2010 11:46 pm | |
| Φίλε μου δεν μπορώ να δω τίποτα!!!Εχουν ανέβει σωστά??Αλλιώς είναι δικό μου πρόβλημα!!! Μου έχεις κινήσει το ενδιαφέρον με τα πατεντιάρικα καπάκια!!!Να δούμε....... | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Φεβ 09, 2010 9:00 am | |
| Εγώ τις βλέπω τις φωτογραφίες, αν και φορτόνουν πολύ αργά. Βέβαια αυτό είναι χαρακτηριστικό του imageshack και δεν φταίει κανένας! | |
|
| |
gillas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Φεβ 09, 2010 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Φεβ 09, 2010 5:24 pm | |
| | |
|
| |
gillas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Φεβ 09, 2010 5:29 pm | |
| εννοώ τι είναι τα υλικα που χρησημοποιείς και πως αυτά δουλεύουν για να παρεις το αποτέλεσμα που λες | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Φεβ 09, 2010 5:34 pm | |
| Απλα.. λαμαρινα 0,3 να μπορεις ευκολα να την στραβώσεις... Το σχέδιο το έκανα σε ένα χαρτί και μαυτό θα χαράξω την λαμαρίνα για πιο εύκολα..! Στην φώτο ειναι με το χαρτι... | |
|
| |
melinioxori Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 102
| |
| |
ilias9 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Μάης 11, 2010 8:19 pm | |
| Τις φωτογραφιες τις βλεπω αλλα και εγω δεν καταλαβαινω ποια ειναι ακριβως η πατεντα | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τρι Μάης 11, 2010 11:45 pm | |
| Είπαμε..δεν στραγγίζει η υγρασία στην κάσα ρε παίδες... | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Πεμ Ιουλ 08, 2010 11:29 pm | |
| Η πατέντα από ότι κατάλαβα είναι ότι προεξέχει η λαμαρίνα από το καπάκι σαν σκεπούλα και έτσι η βροχή και γενικά η υγρασία δεν γλείφει στο καπάκι. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Παρ Ιουλ 09, 2010 1:48 am | |
| Ετσι ακριβώς Dia... :arrow: :arrow: | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Παρ Ιουλ 09, 2010 8:40 am | |
| Το δοκίμασες σε βροχή και είδες ότι δεν γλύφει νερό το καπάκι; Πολύ αμφιβάλλω. Το νερό θα κάνει σταγόνες κάτω από την λαμαρίνα και θα καταλήγει στο καπάκι. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για κάποια τέτοια κατασκευή, που θα σε δυσκολεύει και στις μετακινήσεις. Αν χρησιμοποιήσεις καπάκι του εμπορίου, αλλά το χειμώνα βάλεις μεταξύ του καπακιού και της κυψέλης ένα κομμάτι νάιλον ( με μία μικρή τρύπα στην μέση), δεν θα έχεις πρόβλημα νερού. Άσε που τα τυχόντα κενά μεταξύ καπακιού και σώματος οι μέλισσες τα γεμίζουν πρόπολη και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Παρ Ιουλ 09, 2010 8:47 am | |
| Πρόσεξε την λεπτομέρεια στο καπάκι του σκυλόσπιτου για να καταλάβεις νομίζω οτι πρέπει να κάνεις για να μήν φθάνει το νερό στο ξύλο: - Παράθεση :
- φροντίζουμε ώστε οι γωνιές αλουμινίου να είναι λίγα χιλιοστά μακρύτερες από το πάχος του ξύλου της οροφής. Τότε το περίσσευμα αυτό λειτουργεί ως αποστραγγιστήρας όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Κυρ Ιουλ 18, 2010 12:36 am | |
| | |
|
| |
industry Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Τετ Δεκ 08, 2010 9:49 am | |
| Aγαπητέ Μακη Αν δέν έχεις κοιτάξει τό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], καλό θά ήταν νά ρίξεις μιά ματιά στήν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], ίσως αλλάξεις γνώμη.Καλή σου μέρα καί συνέχισε νά ψάχνεις καί νά βρίσκεις,αυτό θέλει η μελισσοκομία.Καλές δουλειές.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Melissologia στις Τετ Δεκ 08, 2010 7:26 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Βελτίωση αναγνωσιμότητας) | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Το Καπάκι του Μάκη..... Κυρ Δεκ 12, 2010 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Το Καπάκι του Μάκη..... | |
|