η αληθεια ειναι οτι αυτη την εποχη κοβουν εντελως γονο,εγω ακομα σε αναμενα καρβουμα καθομαι....εβαλα και σχετικες φωτο στο θεμα,το πρωτο μου μικρο σμηνος ορφανο,και κανεις δεν μου απαντησε οτι βλεπει κατι περιεργο οποτε μαλον λογο μηνα η βασιλισσα δεν γενναει.ελπιζω τωρα που εκοψε ο αερας να αλλαξουν τα πραγματα.....δεν θα την βρω καποια στιγμη την κυρια....θα τα πουμε.
Τωρα οσο για τα χημικα.....
Τα παντα χωμενα στη χημεια ειναι..ορολογια και τυπους δεν γινοταν να συγκρατισω αλλα γυρεοπιτες,ζαχαροπιτες κλπ τιγκα στην εισαγωμενη κακης ποιοτητας μελλασα....
Τα φαρμακα που δινουν πολλοι ¨επαγγελματιες¨-εμπειροι πιο πολυ κα,ο κανουν-επιτηδες-παρα καλο....
Μεχρι που εχουν βρει ανθρωπο με 20 κυψελες που ειχαν αμερικανικη σηψιγονια,του ειπαν να τις καψει και αυτος αφου εριξε φαρμακα που προσωρινα χαλαρωσε λιγο την κατασταση επειτα εκοψε πραφυαδες κ τα εδωσε σε χαμηλη τιμη.....
Πανικος γινετε...εχει στηθει πανω μας..ειδικα σε εμας τους νεους που δεν ξερουμε...ενα ολοκληρο κερδοφορο εμποριο στα παντα.
Μας δουλευουν και δεν το καταλαβενουμε,ζητας συμβουλες σε καταστηματα κ σου λενε παπαδες ισα ισα για να σε εχουν συνεχως στο χερι....
Αυτα,εγω προσωπικα την καθε συμβουλη-γνωμη που ακουω την διπλοτριπλοτσεκαρω....οσο για ζαχαροπαστες και γυρεοπιτες τερμα απεξω....θα φτιαχνω μονος μου.