| Πευκο Εύβοια | |
|
+6stelloni Γιώργος-Κόρινθος Φώτης kosmas panagiotakis Vasilis. 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Πευκο Εύβοια Παρ Ιουν 21, 2013 11:54 pm | |
| Μιας κ η φετινή χρόνια στα έλατα πήγε πατος κ επειδή φετος ξεκίνησα μόνος μου κ τα έξοδα ηταν αρκετα θα παω στο πευκο στην Εύβοια.αυτο που θέλω να μάθω ειναι αν υπαρχει κάποιο παιδί απο τα εκείνα μέρη για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την γύρω περιοχή. | |
|
| |
panagiotakis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Σαβ Ιουν 22, 2013 2:22 pm | |
| τα πευκα ποτε ειναι τωρα η τον σεπτεμβρη | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 378
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Σαβ Ιουν 22, 2013 3:59 pm | |
| Το μονο παραπονο μου απο τους μελισσοκομους ειναι οτι δε λενε δυο πραγματα. 1) Μελισσοτοποι, 2) αγορες πωλησης προιοντων. Φυσικα σχετικα δικαιολογημενα και τα δυο. | |
|
| |
Φώτης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 158
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Σαβ Ιουν 22, 2013 6:15 pm | |
| Τα πεύκα από ότι ξέρω αρχίζουν να δίνουν τέλη Αυγούστου. Τουλάχιστον στη Ρόδο. Κοσμά για μελισσότοπους αν δεν κάψεις βενζίνα μην περιμένεις να βρεις. Εγώ ακούω, αλλά τα μέρη που πάω τα βρήκα με ψάξιμο. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Σαβ Ιουν 22, 2013 6:18 pm | |
| Είναι αργά για ευβοια θέλω να πάρω το πρώτο βαρεμα που αν η χρόνια ξεκινήσει σωστά αρχίζει αρχές Αυγούστου | |
|
| |
Γιώργος-Κόρινθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 107
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Κυρ Ιουν 23, 2013 10:46 pm | |
| Για τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου σκέφτομαι και γώ να στείλω τα κορίτσια μου. Αν κάποιος φίλος του φόρουμ είναι βόρεια Εύβοια,θα το εκτιμούσαμε όλοι να μας κρατάει ενημερωμένους. | |
|
| |
stelloni Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Δευ Ιουλ 29, 2013 12:15 am | |
| ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.. | |
|
| |
Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Δευ Ιουλ 29, 2013 8:11 pm | |
| Από βόρειο δυτική Εύβοια , εκεί που έχω τα μελίσσια μου και τα επισκέπτομαι κάθε Σαββατοκύριακο , ακόμη τίποτε ο πεύκος. Αλλά όλοι λένε ότι είναι έτοιμος και ότι ο μέχρι τώρα καιρός τον έχει βοηθήσει. Το θέμα είναι ότι εγώ φεύγω αύριο για την περιοχή και θα παραμείνω εκεί έως τέλος Αυγούστου και δεν θα έχω internet και δεν θα μπορέσω να ενημερώσω το φόρουμ για το πότε θα ξεκινήσει. | |
|
| |
priobolos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121
| Θέμα: πευκο ευβεια Δευ Ιουλ 29, 2013 11:00 pm | |
| παιδια εχω φιλο μελισσοκομο στο προκοπι των πηρα τηλ. εχτες και μου ειπε 10 αυγουστου περιπου ξεκιναει το πευκο.εγω τρεια μελισσακια εχω και κανονισα να τα βαλω μαζι με τα δικα του για οτι νεοτερο θα σας ενημεροσω. | |
|
| |
stelloni Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Δευ Ιουλ 29, 2013 11:07 pm | |
| | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Πευκο Εύβοια Σαβ Σεπ 28, 2013 12:21 am | |
| Τιποτα πληροφοριες για το δευτερο βαρεμα του εργατη στην Ευβοια ; | |