| Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
melissoka1 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7
| Θέμα: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Δευ Μάης 20, 2013 12:41 pm | |
| Καλησπερα σας! Εχω 30 κουτια, απο τα οποια θελω να τριγυσω τα 15 γιατι τα αλλα 15 ειναι νεα και δεν θα πάρω απο το μέλι τους. Θα ηθελα να ρωτησω, ποια εργαλεία είναι για τον τρύγο; Το ενα που ξερω και ειναι απαραίτητο, ειναι ο μελιτοεξαγωγέας και λεω να παρω απο εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τον Ηλεκτρικο χωρίς αυτόματη περιστροφή των πλαισίων, με 4 πλαίσια". Ποια είναι η γνώμη σας; Θα χρειαστω και επιπλεων δοχείο για αποθήκευση; Ευχαριστώ! | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Δευ Μάης 20, 2013 1:14 pm | |
| Δεν έχω εμπειρία από εξαγωγή μελιού,απλά μπορώ να σου πω,να πάρεις ένα μελιτοεξαγωγέα ηλεκτρικό για να μην κουράζεται το χέρι σου με τον χειροκίνητο.Θα χρειαστείς ένα μαχαίρι απολεπισμού και ένα πάγκο.Πάγκο λογικά μπορείς να κάνεις ένα δικό σου με πατέντα,δεν νομίζω να είναι κάτι ιδιαίτερο.Αυτά ξέρω....τα υπόλοιπα από κάποιον γνώστη που τα εφαρμόζει!Καλη επιτυχία! | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Δευ Μάης 20, 2013 2:33 pm | |
| Εργαλείο-α απολεπισμου (μαχαίρι,πιρούνι)
Πάγκο απολεπισμου (Δεν νομίζω οτι πρέπει να αγοράσεις. Πάρε μια ιδέα και χρησιμοποίησε τραπέζια, ταψιά και άλλα υλικά που ήδη έχεις.)
Μελιτοεξαγωγέα
Φίλτρα
Δοχεία αποθήκευσης
*Δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι. **Πόσο κοστίζει ο μελιτοεξαγωγέας αυτος;
| |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Δευ Μάης 20, 2013 5:29 pm | |
| πρέπει να έχεις επίσης κανένα σώμα παραπάνω για να βάλεις τις κερήθρες ένα βουρτσάκι για να καθαρίζεις τις μέλισσες που θα είναι επάνω στις κερήθρες όταν θα τις παίρνεις!! | |
|
| |
melissoka1 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Δευ Μάης 20, 2013 11:48 pm | |
| - Johnniebee έγραψε:
**Πόσο κοστίζει ο μελιτοεξαγωγέας αυτος; 500 ευρω | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Τρι Μάης 21, 2013 1:23 am | |
| | |
|
| |
melissoka1 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Τετ Ιουν 12, 2013 10:42 am | |
| Καλημερα παιδια! Μετα τον τρυγο, θα πρεπει να πλύνω τον μελιτοεξαγωγέα; Ειναι ανοξειδωτος. Ευχαριστω! | |
|
| |
Mr.Panos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Τετ Ιουν 12, 2013 11:41 am | |
| Ζεστό νεράκι,ένα ξέβγαλμα,τον αφίνεις να στραγκίσει το νερό,και έτοιμος.Έτσι το κάνω εγώ. | |
|
| |
melissoka1 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Πεμ Ιουν 13, 2013 3:12 pm | |
| Ευχαριστω! Το μαχαιρι που ζεσταίνετε ηλεκτρικα θελει και αυτο πλυσιμο; ειναι ανοξείδωτο. | |
|
| |
steliost Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; Πεμ Ιουν 13, 2013 4:16 pm | |
| Παίδες συγνώμη που επεμβαίνω, έχω μια απορία σχετικά με το μαχαίρι ατμού και το σκέτο ηλεκτρικό μαχαίρι... Υπάρχει λόγος να πάρουμε του ατμού ή βολευόμαστε με το ηλεκτρικό? | |
|
| |
| Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τον τρύγο; | |
|