| Γνωριμία | |
|
+4lingistis granazis ayla MILIBEE 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ανδρεας Επισκέπτης
| Θέμα: Γνωριμία Τρι Ιαν 19, 2010 10:06 pm | |
| Χρόνια πολλά και καλά . Σαν ο πιο φρέσκος που είμαι ,αφού πριν από ολίγο έκανα εγγραφή ,είπα να γνωριστούμε . Είμαι από Κορινθία και ασχολούμαι με τη μελισσοκομία εδώ και 32 χρόνια . Διάβασα στο περιοδικό Μελισσοκομικό Βήμα ότι αριθμεί το φόρουμ αυτό 150 μέλη από όλη την Ελλάδα.Καλό αυτό ,άντε λοιπόν να γνωριστούμε. |
|
| |
Ανδρέας Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τρι Ιαν 19, 2010 10:13 pm | |
| Θέλω να ευχαριστήσω και τον \τους διαχειριστές του φόρουμ αυτού και εύχομαι ό,τι καλύτερο |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τετ Ιαν 20, 2010 12:39 pm | |
| Καλως μας ηρθες Ανδρεα. Με 32 χρονια ενσημα θα εχεις πολλα να μας δωσεις σε γνωση και εμπειρια. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τετ Ιαν 20, 2010 1:23 pm | |
| Καλώς μας ήρθες Ανδρέα!!! Οι έμπειροι περισσεύουν κι οι αρχάριοι με τους ερασιτέχνες (εγώ) έχουν πολλά να μάθουν και να να χαίρονται με λιγότερα λάθη! 32 χρόνια στην "μοναρχία" .... είσαι ζωντανό βιβλίο!!! Έτσι όπως πάμε δεν θα είμαστε φόρουμ, αλλά ζωντανή βιβλιοθήκη!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για τα μελίσσια σου! Καλή διαμονή στο φόρουμ και καλά να περνάμε! | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τετ Ιαν 20, 2010 8:40 pm | |
| Καλως ηλθες Αντρεα.Ελπιζω να μην μας κανεις καψονια σαν τους παλιους φανταρους μεχρι να μας εκπαιδευσεις εμας τα νεουλια!!!! | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τετ Ιαν 20, 2010 9:13 pm | |
| Καλώς ήρθες Ανδρέα | |
|
| |
Aνδρεας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 30
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Τετ Ιαν 20, 2010 10:49 pm | |
| Σας ευχαριστώ φίλοι μου για τα καλά σας λόγια . Όσο για την μελισσοκομική πείρα που μου επισυνάπτετε,ένα έχω να σας πω . Ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει κάτι που δεν κατέχει ο άλλος,ο ένας δηλ. συμπληρώνει στις γνώσεις τον άλλον . Με το πνεύμα λοιπόν αυτό όλοι θα ωφεληθούμε. Καλό βράδυ | |
|
| |
elenhkal Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 41
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Πεμ Ιαν 21, 2010 11:15 am | |
| ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΝΤΡΕΑ | |
|
| |
Giannis31 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 17
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Παρ Ιαν 22, 2010 12:23 am | |
| Σε καλοσοριζω και εγω με την σειρα μου Αντρεα , ευχομαι να εχουμε ολοι μια καλη χρονια εφετος....... | |
|
| |
gillas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Σαβ Ιαν 23, 2010 1:02 pm | |
| καλως όρισες φίλε | |
|
| |
Aνδρεας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Σαβ Ιαν 23, 2010 1:09 pm | |
| elenhkal, βλέπω είμαστε << κοντοχωριανοί>>,σε ευθεία με τη βάρκα γύρω στα 20 μίλια . Άσε που το καλοκαίρι, τα μελίσσια μου εισβάλλουν στα μέρη σου. Κάποια στιγμή ίσως γνωριστούμε.
Giannis 31, πιθανόν να γνωρίζεις έναν πολύ καλό μου φίλο από τη Λαμία. Λέγεται Κώστας Παπαχρίστου ,πολύ καλός άνθρωπος και άριστος μελισσοκόμος. Σου λέει τίποτα το όνομα; | |
|
| |
Aνδρεας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Σαβ Ιαν 23, 2010 1:12 pm | |
| - gillas έγραψε:
- καλως όρισες φίλε
Σ` ευχαριστώ gillas, σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Τι καιρό κάνει στην Πάτρα; | |
|
| |
elenhkal Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Κυρ Ιαν 24, 2010 11:45 am | |
| - Aνδρεας έγραψε:
- elenhkal, βλέπω είμαστε << κοντοχωριανοί>>,σε ευθεία με τη βάρκα γύρω στα 20 μίλια .
Άσε που το καλοκαίρι, τα μελίσσια μου εισβάλλουν στα μέρη σου. Κάποια στιγμή ίσως γνωριστούμε.
Ωραία Αντρέα αφού είμαστε τόσο κοντά [παραλία Βάλτου τη γνωρίζεις?] θα είναι εύκολο.Οσο για τους εισβολλείς..είναι αμφίδρομοι χε!!χε!!
Giannis 31, πιθανόν να γνωρίζεις έναν πολύ καλό μου φίλο από τη Λαμία. Λέγεται Κώστας Παπαχρίστου ,πολύ καλός άνθρωπος και άριστος μελισσοκόμος. Σου λέει τίποτα το όνομα; Giannis 31,διστυχώς δεν γνωρίζω το φίλο σου τον Κώστα καθ οτι αρχάρια μελισσοκόμος πολύ θα ηθελα να σας γνωρίσω όμως και να ανταλάζαμε απόψεις .Εδώ στο φορουμ ενας Κώστας απο Λαμία μήπως,, λέω.μηπως [γελάτε οι υπολοιποι εε ??] είναι ο ιδιος? Οπως και να εχει σας ευχαπιστώ ολους . γλυκιά ανάπτυξη στα γλυκούλια μελισσάκια μας....ουφ βράδιασε ..ως να το γράψω | |
|
| |
elenhkal Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γνωριμία Κυρ Ιαν 24, 2010 11:55 am | |
| Giannis31, συγνώμη είναι ο Κωστής απο Λάρισσα αυτός που λέω.. | |
|
| |
| Γνωριμία | |
|