| Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Σαβ Μαρ 09, 2013 1:30 am | |
| Τι γίνεται ρε παιδια φτιάχνει κανείς παραφυαδες απο πελοπόννησο και πάνω? Εδώ μας εχουν μουλιάσει οι βροχές. Για πείτε κανα νέο. | |
|
| |
κεκι Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 17
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Σαβ Μαρ 09, 2013 11:36 pm | |
| Oυτε για πλάκα .Τα μελίσσια δουλεύουν ελάχιστα γιατί όταν δεν βρέχει, φυσάει. Eάν συνεχίσει και η επόμενη βδομάδα έτσι, ειμαστε για φούντο... | |
|
| |
Αρης Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Δευ Μαρ 11, 2013 9:08 pm | |
| Εγω παιδια εκανα χτες επιθεωρηση και ενω ολα τα εβλεπα καλα το τελευται μελισσι μου φανηκε οτι παει να ριξει κελι τωρα δεν το λεω με σιγουρια την πεμπτη θα ξερω σιγουρα που θα το ξαναδω! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Πεμ Μαρ 14, 2013 11:21 am | |
| Ειμαι παρνηθα και ακομη ειναι νωρις για εδω. Αν δεν βγει ο Μαρτης -γδαρτης....... | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Πεμ Μαρ 14, 2013 12:37 pm | |
| | |
|
| |
yiorgos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Πεμ Μαρ 14, 2013 4:51 pm | |
| Τι μελια......και τι παραφυαδες!!!!! Εδω να κρατησουμε αυτα που εχουμε δυσκολευομαστε!!!! καλα λενε οι παλιοι...... μετα το Μαρτη μετρας τα μελισσια σου and keep rocking!!! | |
|
| |
Αρης Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Παρ Απρ 05, 2013 9:31 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Ειμαι παρνηθα και ακομη ειναι νωρις για εδω. Αν δεν βγει ο Μαρτης -γδαρτης.......
Ειμαστε γειτονες και γω Παρνηθα ειμαι αν θες κανονισουμε να βρεθουμε καμια φορα! Παιδια σημερα πηγα να τα δω τα μελισοπουλα και ειχαν κελια και ετρεχα πανικοβλητος τελικα εκανα 2 παραφυαδες! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? Σαβ Απρ 06, 2013 8:51 pm | |
| Οποτε θελεις κανονιζουμε . Σημερα που ελεγξα και εγω μπορουσα να κοψω , στρωσε και ο καιρος ,αλλα προτιμησα ν αφησω να παρουν λιγο ακομη πανω τους | |
|
| |
| Καμια παραφυαδα θα φτιαξουμε? | |
|