gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Απ: νεα μελισια Σαβ Φεβ 02, 2013 8:56 pm | |
| - NINAS έγραψε:
- ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ τα νοικοκυρεμένα πράγματα βρε granazis. Τι επιμένεις εσύ τώρα;;;
Θέλουμε τεζα τα παράθυρα, και όπου φυσάει ο άνεμος. Μόνο κριτική στους Κινέζους, τους Βούλγαρους και όλους τους άλλους ξέρουμε να κάνουμε. Και ακόμα να μας αρέσουν οι δήθεν μελισσοκόμοι που χωρίς ούτε ένα μελίσσι, εισάγουν μέλι και το πουλάνε για δική τους παραγωγή / ελληνικό.
Και μην πείτε άλλη συζήτηση αυτή. Όλα το ίδιο χρώμα και την ίδια γεύση έχουν. Του "φλού και ότι κάτσει". Ότι είναι τυπικό και σωστό, αντί να το ακούσουμε και να το υποστηρίξουμε και να το πάμε παραπέρα, προστατεύοντας την παραγωγή μας, το κεφάλαιό μας, το ειρωνευόμαστε, το αμφισβητούμε, το κλωτσάμε.
Καλή μας τύχη λοιπόν με τέτοια μυαλά.
α)Αν σου αρέσουν τα "φλου και ότι κάτσει" κοπελιά, αυτό είναι πρόβλημά σου , Εγώ μίλησα για μεθόδους που να δώσουν αξία σε αυτό το χαρτί που όσο είναι "στον αέρα" είναι απλά ένα ανούσιο παλιόχαρτο. β)Κανείς δεν ειρωνεύτηκε , απλά όλοι λέμε την άποψη μας αλλά μάλλον σε πειράζει αυτό και δεν καταλαβαίνω το γιατί.... γ)κανείς δεν είπε τίποτα για τα μυαλά σου ,καλά θα κάνεις λοιπόν να μην ασχολείσαι με τα μυαλά των άλλων. | |
|
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: νεα μελισια Σαβ Φεβ 02, 2013 10:23 pm | |
| | |
|
Αγγελής60 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 574
| Θέμα: Απ: νεα μελισια Κυρ Φεβ 03, 2013 8:32 am | |
| Παιδιά Καλημέρα. Εγώ συμφωνώ με τον φίλο granazis ότι υπάρχουν και άλλες σελίδες στο βιβλίο αυτό και δεν αμφισβητώ τον επαγγελματισμό του αλλά και τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας έχει δώσει κατά καιρούς όπως για αυτό το χρήσιμο βιβλιάριο υγείας που εγώ προσωπικά αγνοούσα. Φυσικά και οι υπόλοιποι έχουν χρήσιμες επισημάνσεις που όμως κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να τεθούν υπό την κρίση ενός κρατικού οργάνου για καλύτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία του κλάδου της Μελισσοκομίας και όχι να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεως μεταξύ μελισσοκόμων στην ομάδα που κατά την γνώμη μου στόχος τους είναι το καλό της Μελισσοκομίας. | |
|
panagiotakis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: νεα μελισια Κυρ Φεβ 24, 2013 4:55 pm | |
| Ευχαρηστω για τησ απαντησησας που με του καθε απορια του καθε μιανου λυθηκαν και αλλεσ. το μελλισοκομικο βιβλιαριο που λεμε που βοηθα σε τι χρειαζεται παραδειγμα να ειναι νομιμο το να πουλασ μελλι?? | |
|