Καλησπέρα σας ,
Έχω θέση είδη σε θέμα την μεταφορά ονόματος του forum σε melissologia.gr ώστε να είναι προσβάσιμο πιο εύκολα και να μπορέσει να αναπτυχθεί καλύτερα αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς κόστος
Με την αλλαγή του ονόματος του forum θα δοθεί η δυνατότητα να εξελίξουμε το forum σε κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος συζητήσεων και ανταλλαγής γνώσεων σε ένα μέρος με απεριόριστες δυνατότητες (συναντήσεις -σεμινάρια - αλληλοβοθεια ktlp )
Θα μπορούσαμε ακόμα να κάνουμε και μια κίνηση όπως αυτή όπου αναφέρεται εδώ
https://melissologia.forumgreek.com/t2799-topicΟι παρόμοιες κινήσεις όπου θα βοηθήσουν παλιούς και νέους μελισσοκόμους
αλλα ακόμα να δημιουργηθεί και μια μόνιμη βάση δεδομένοn με συνηθισμένες ερώτησης όπου γίνονται στο forum και τις απάντησης σε αυτές ώστε να είναι πιο εύκολο για ένα νέο μέλος να βρει απαντήσεις σε σύνηθες θέματα
Αν οι διαχείριση ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου (έχω είδη δώσει το τηλέφωνο μου )
Και αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα όπου θα βοηθήσει στην βελτιώσει του forum μπορείτε να την γράψετε εδώ ώστε να δούμε αν είναι εφικτή