| gps tracker-tk 102 | |
|
+8beezna PIT golas ethnic69 vaioskal newbee neos nikosf13 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Πεμ Σεπ 18, 2014 4:59 pm | |
| - PIT έγραψε:
- Παιδιά εγώ έχω το tk 102B και η μπαταρία του (μαμά), κρατάει μέχρι και 8-9 μέρες. Ενεργοποιείστε την λειτουργεία deep sleep ώστε να κλείνει και τα δύο σηματα GPS και GSM.
Σε αυτήν την περίπτωση το χάνεις το gps (δηλαδή αν το κάνεις αναπάντητη φαίνεται κλειστό) και ενεργοποιείται (ξυπνάει) από sensor alarm όπου και σου στέλνει μνμ.
Απ' ότι είδα έχει βγει η νέα έκδοση tk106 με πιο γρήγορο chip και μικρότερη κατανάλωση.
Θα γίνει παραγγελεια κάποια στιγμή και από την καινούρια έκδοση για δοκιμή. Δεν μου λες PIT σε αυτο ποση ωρα κραταει η μπαταρια ? Το τοποθετησες μονος ?Ειναι ευκολο στη χρηση? Για δωσε μερικες πληρ. γιατι δεν παρασκαμπαζουμε απο ηλεκτρονικα.... | |
|
| |
PIT Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Πεμ Σεπ 18, 2014 8:52 pm | |
| - ethnic69 έγραψε:
Δεν μου λες PIT σε αυτο ποση ωρα κραταει η μπαταρια ? Το τοποθετησες μονος ?Ειναι ευκολο στη χρηση? Για δωσε μερικες πληρ. γιατι δεν παρασκαμπαζουμε απο ηλεκτρονικα.... Λοιπόν όπως έγραψα και παραπάνω η μπαταρία (μαμά) μπορεί να φτάσει από 7-9 μέρες ανάλογα πως θα γίνουν οι ρυθμίσεις σας. Το gps είναι αυτό Μέσα έχει manual των ρυθμίσεων. Αδιάβροχη θήκη, 2 μπαταρίες και φορτιστή. Πάχος φτάνει τα 20mm και είναι πολύ μικρό. Βάζεις μια κάρτα sim και είσαι έτοιμος. Εγώ έβαλα της Q όπου με 2? σου δίνει 600sms + 200sms bonus αν κανεις την ενεργοποίηση μέσα απο το my q. Αυτά.... | |
|
| |
PIT Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Κυρ Νοε 30, 2014 10:33 am | |
| Επανερχομαι στο θεμα μια και εγινε ενα καλο τεσταρισμα στην αναμονη. Το gps κρατησε σχεδον 2.5 εβδομαδες με την δικια του μπαταρια. Αυτο ομως προυποθετει να μπει σε mode deep sleep. Απο την νεα χρονια θα δοκιμαστει το νεο μοντελο tk106. | |
|
| |
beezna Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Παρ Ιουν 19, 2015 1:21 pm | |
| Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ενεργό συνεχώς ή όταν κινηθεί ενεργοποιείτε? Το αναφέρω αυτό γιατί η διαρκείς ακτινοβολία προκαλεί αποπροσανατολησμό και άλλα... | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Παρ Ιουν 19, 2015 10:22 pm | |
| Αυτό είναι το deep sleep mode που περιγράφεις. | |
|
| |
beezna Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Σαβ Ιουν 20, 2015 10:36 am | |
| Σε ευχαριστώ Throubee. Άρα μπορεί να είναι ανενεργό μέχρι να κουνηθεί. Καλό αυτό. | |
|
| |
toadstul Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Σαβ Ιουν 20, 2015 6:04 pm | |
| Παιδιά έχω αγοράσει το tk-106 και θέλω να δοκιμάσω την συσκευή σε deep sleep mode, γνωρίζει κάποιος να μου πει πως θα πρέπει να συντάξω την εντολή(την εντολή θέλω δηλ.) για να βάλω την συσκευή σε deep sleep mode? Ευχαριστώ προκαταβολικά. | |
|
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Σαβ Ιουν 20, 2015 10:50 pm | |
| Θα την αναφερει το εγχειριδιο χρησης της συσκευης που αγορασες εφοσον την υποστηριζει
| |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Πεμ Νοε 05, 2015 10:42 am | |
| toadstul εντυπώσεις από την ΤΚ-106 ? | |
|
| |
toadstul Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Κυρ Νοε 22, 2015 4:27 pm | |
| | |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: gps tracker-tk 102 Τρι Νοε 24, 2015 11:34 am | |
| με τα capitals δεν υπάρχει πρόβλημα ... μπορείς να πεις σε ένα φίλο να σου στείλει χρήματα στο paypal και μετά με αυτά να κάνεις πληρωμή στο εξωτερικό
| |
|
| |
| gps tracker-tk 102 | |
|