| Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karnet Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 342
| Θέμα: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 7:38 pm | |
| Το δουλεύουν το μεσημέρι με έντονο βουιτό, και μαζεύουν γύρη. Έχει αρκετές μέρες που έχει ανθίσει. Το γνωρίζει κανείς ? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
BaNi Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 7:59 pm | |
| Μου φαίνεται σαν αγριοράδικο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εάν είναι αυτό το κοτσανι του λουλουδιου βγαίνει από μια συστάδα φύλλων, που ακουμπούν στο έδαφος. | |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 8:15 pm | |
| Ναι μοιάζει, αλλά προφανώς δεν είναι αυτό. Και λόγο εποχής και λόγο σχήματος, βγαίνει από το έδαφος πιο μοναχικά, δεν έχει την συστάδα από κάτω. | |
|
| |
gonousas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 8:24 pm | |
| | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 10:46 pm | |
| Είναι ανθισμένο και εδώ αλλά δεν έχω δεί μέλισσες επάνω όσες φορές κοίταξα. Δέν ξέρω γιατί δεν το προτιμούν, ίσως βρίσκουν κάτι καλύτερο. | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 11:05 pm | |
| φιλε μου ειναι ταραξακος το γνωριζω καλα γιατι το μαζευω για τα καναρια μου τρελενονται... | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Δευ Νοε 19, 2012 11:07 pm | |
| Ταραξακος ή πικροράδικο, πολυ υγιεινα κ νοστιμα για βραστη σαλάτα. πινεται και ζουμί από το βράσιμο,για χολιστερίνη, σάκχαρο κλπ. Οι μέλισσες το δουλεόυν πολύ!! | |
|
| |
tripofraxtis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 37
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Τρι Νοε 20, 2012 11:34 am | |
| και σε μένα είναι ανθισμένος ο ταραξάκος στα ορεινά της αρκαδίας αλλά δεν τον δουλεύουν όσο βρίσκουν δεντρολίβανο...τα ανθισμένα δεν μαζεύονται για σαλάτα (ξεβλαστωμένα τα λέμε εμείς) αλλά αν έχει ανθισμένα θα έχει και άλλα
| |
|
| |
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? Τετ Νοε 21, 2012 8:51 am | |
| Εφόσον το αναγνώρισαν τόσα άτομα θα είναι έτσι, για το φυτό ( ταραξάκο ) αυτό στα βιβλία στα μελισσοκομικά φυτά, το έχουν για άνοιξη. Ότι σηματοδοτεί την εκτροφή του γόνου της νέας χρονιάς. ( Θρασυβούλου ) γιαυτό κάπου μπερδέυτηκα και θεώρησα πως είναι άλλο. | |
|
| |
| Ποιο είναι αυτό το λουλουδάκι - Νοέμβριος ? | |
|