| Ποιο ειναι αυτο το φυτο? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kosmas Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 378
| Θέμα: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Ιαν 05, 2013 1:39 pm | |
| Φιλοι καλημερα! Τον τελευταιο καιρο βλεπω τις κοπελες μου να επισκεπτονται πολυ αυτο το φυτο που εχει ψιλοανθισει θα ελεγα. Βγαζει κατι πολυ μικρα κιτρινα ανθη. Εχω την εντυπωση βεβαια οτι στα ποδια τους εχουν προπολη αλλιως γυρη ιδιου χρωματος. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Ξερετε ποιο ειναι. Εχει πολλα τετοια στη περιοχη. | |
|
| |
dimi69 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 100
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Κυρ Ιαν 06, 2013 2:34 pm | |
| - kosmas έγραψε:
-
Ξερετε ποιο ειναι. Εχει πολλα τετοια στη περιοχη. Θυμελαία ή θερόκλαδο(Thymelaea hirsuta) Ανθίζει από τον Νοέμβριο με μικρά κίτρινα άνθη και κρατά η ανθοφορία του σχεδόν όλο το Χειμώνα. Βοηθάει σημαντικά τις μέλισσες με γύρη χρώματος κεραμιδί και νέκταρ Είναι μεσογειακό φυτό και φτάνει σε ύψος το 1 με 1,5 μέτρο. Στον Υμηττό έχει.Φανταστείτε πόσα ακόμα θα είχε κι'αυτό το ευλογημένο βουνό αν το σεβόμασταν λίγο. | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Κυρ Ιαν 06, 2013 4:36 pm | |
| Ναι ο Υμηττος ειναι γεματος. Σε ευχαριστω πολυ γιατι οσο και να εψαξα δε το βρηκα πουθενα. | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Κυρ Ιαν 06, 2013 8:09 pm | |
| Παρακαλώ.Μεγάλη μου χαρά. | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 3:07 pm | |
| Συναδελφοι καλησπερα, Ποιος ξερει ποιο ειναι αυτο το λουλουδακι που εχουν πεσει με τα μουτρα.? Το ανθος του ειναι περιπου 1,5 εκατ. και το συνολικο υψος δεν ξεπερνα τους 5-6 ποντους. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 3:21 pm | |
| Μούσκαρι (Muscari neglectum) | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 3:33 pm | |
| Εγκυκλοπαίδεια βοτανολογίας είσαι ? | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 3:44 pm | |
| Χα,χα,χα! Απλά αγαπάω τα φυτά εξίσου με τις μέλισσες.Η σχέση τους εξάλλου είναι σχέση αλληλεξάρτησης κι εμείς οι φίλοι της μέλισσας πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα φυτά περισσότερο απ'τον καθένα. | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 4:05 pm | |
| Σε ευχαριστω και παλι. Σε ποια περιοχη τα εχεις τα κοριτσια ? | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 4:24 pm | |
| - Παράθεση :
- Εγκυκλοπαίδεια βοτανολογίας είσαι ?
Πραγματι ο τυπος ειναι απαιχτος.Το ζητημα ειναι απο που τα εμαθες εσυ ολα αυτα dimi69 | |
|
| |
beteranos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 194
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Σαβ Φεβ 16, 2013 10:53 pm | |
| | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Παρ Μάης 10, 2013 6:54 pm | |
| Στη περιοχη μου εχει ανοιξει αυτος θαμνος και τον δουλευουν οι μελισσες αρκετα. Ξερεις κανεις ποιος ειναι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Επισης ο παρακτω θαμνος ετοιμαζεται να σκασει και ειναι σε αυθονη ποσοτητα κοντα στο μελισσοκομειο μου. Ξερουμε ποιος ειναι και αν δινει τιποτα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Απ: Ποιο ειναι αυτο το φυτο? Παρ Μάης 10, 2013 8:02 pm | |
| οι πρωτες φωτο που εχεις εμεις το λεμε σπαρτο και παιρνουν γυρη,το δευτερο το λεμε αστιβιδα αλλα δεν νομιζω να παιρνουν κατι απο αυτο. | |
|
| |
| Ποιο ειναι αυτο το φυτο? | |
|