| ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? | |
|
+6Maikpigasos jokey kosmas sourlis1 neos ευγενία 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ευγενία Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Πεμ Οκτ 25, 2012 10:10 pm | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟYΣ... ΕΧΩ 2 ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΠΕΡΙΦΗΜΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ 'ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!ΤΑ ΕΧΩ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! | |
|
| |
neos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Πεμ Οκτ 25, 2012 10:39 pm | |
| Δεν φαινονται οι φωτογραφιες, πιθανως να ειναι βασεις βασιλικων κελιων που υπαρχουν σε πολλα πλαισια. Οι μελισες τα χτιζουν χωρις προφανη λογο, και δεν ειναι ανυσιχιτικο. | |
|
| |
sourlis1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 93
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Πεμ Οκτ 25, 2012 10:41 pm | |
| εχεισ βαλι φοτογραφια δεν βλεπο κατι | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 3:28 pm | |
| | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 378
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 3:34 pm | |
| Αν βλεπω καλα ειναι απλα κηφηνοκελια! | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 5:18 pm | |
| | |
|
| |
sourlis1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 93
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 5:38 pm | |
| | |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 7:26 pm | |
| Δε νομιζω οτι εχουν κατι περιεργο αυτα τα κηφηνοκελια. Παντως καλως ηρθες!!! | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 11:04 pm | |
| Καλώς σας βρήκα !! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας .... | |
|
| |
jokey Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 188
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 11:31 pm | |
| έχω την εντύπωση πως έχει κρεμάσει λίγο η κερήθρα γ' αυτό και άλλαξε λίγο το σχήμα τους και δεν μπορούσε να γεννήσει εργατικό γόνο . | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Παρ Οκτ 26, 2012 11:34 pm | |
| | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Σαβ Οκτ 27, 2012 10:58 pm | |
| Αντράκια είναι!!! Καλωσόρισες πατριώτισα... | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Σαβ Οκτ 27, 2012 11:20 pm | |
| καλώς σε βρήκα πατριώτη !!!! | |
|
| |
softnm Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 41
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Σαβ Οκτ 27, 2012 11:23 pm | |
| άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Κυρ Οκτ 28, 2012 9:37 am | |
| Καλως ηρθες στην παρεα μας ! Η απαντηση ηδη δοθηκε , τωρα ξερεις πως ειναι τα μελισσοαγόρια πριν γεννηθουν | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Κυρ Οκτ 28, 2012 10:52 am | |
| NAI!!! Ευχαριστώ παιδιά..!! Αλλά κηφήνες τέτοια εποχή? Τώρα έπρεπε να τους διώχνουν!!
| |
|
| |
kosmas Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Κυρ Οκτ 28, 2012 12:30 pm | |
| Θα ειναι ενα απο τα καλα της Κρητης! Αν και εδω αθηνα εγω εχω λιγα κηφηνοκελια ακομα στα δυνατα. | |
|
| |
cyber2li Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 317
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? Κυρ Οκτ 28, 2012 2:28 pm | |
| Καιρού επιτρέποντος που λένε όλοι μας έχουμε λίγο πολύ κηφηνοκελια. Πάντως ωραία φωτό και παρατήρησα κάθετη συρμάτωση ε; Παλιού τύπου κηρηθροφορείς; Δεν γνωρίζω κανεναν γνωστό να πώ την αλήθεια με τετοιο τύπο πλαισίων. Σε φωτό απο εξωτερικό έχω δεί μονο... | |
|
| |
| ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ??? | |
|