| ταϊσμα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostastsion Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 70
| Θέμα: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 12:42 am | |
| γεια σας παιδεια σημερα πηρα τα 3 μελισακια μου με 4-5 πλαισια γονο. τι τροφοδοσια πρεπει να τουσ κανω για να ανεβουν λιγο? τα εχω στη μεσσηνια τα μελισσακια μου το ρεικι δε δινει πολλα πραγματα μεχρι στιγμης | |
|
| |
yiorgos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 8:32 am | |
| μαλον για διεγερτικη τροφοδοσια ψαχνεις. 1 προς 1 νερο ζαχαρι, μικρες μεριδες και τακτικα. αν μπορεις και καθε μερα να τους δινεις απο 100-150 γραμαρια. και να εχουν γυρι, αν δεν βρησκουν, (σινηθος φενεται να μαζευουν νορις το πρωι) μπορεις να δοσεις υποκαταστατο γυρις με σογια και αρκετα καλα αποτελεσματα. και το υποκαταστατο μικρες μεριδες και τακτικα.....και οχι πανω απο 15 μερες. εχε υπόψιν σου οτι δεν ειναι καλο να ταϊζεις αβερτα και μονιμα!! πρεπει να κανουν και αυτες κατι!! και οταν εχουν να κανουν δουλεια σιντονιζεται το σμηνος καλητερα.
φιλικα γιωργος | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 10:16 am | |
| 1 προς 1 ζαχαρη με νερο για ποσες μερες?αν πηγαινω αωα 3 ημερες κ τους βαζω 450-500γρ πειραζει? | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 10:17 am | |
| 1 προς 1 ζαχαρη με νερο για ποσες μερες?αν πηγαινω αωα 3 ημερες κ τους βαζω 450-500γρ πειραζει? | |
|
| |
yiorgos Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 6:51 pm | |
| το πιο σιμαντικο στην διεγερτικη τροφοδοσια ειναι οι χρονοι. αν ξεκινησης να πηγενης ανα 3 μερες θα πρεπει να το τιρησης. το ιδανικο ειναι καθε μερα, αλλα ειναι κουραστικο το ξερω!! και η ωρα παιζει ρολο. να πηγενης παντα την ιδια ωρα. να προτιμησης αργα το απογευμα, πριν το σουρουπο για να αποφηγης το ενδεχομενο λεϊλασιας. 400-500 γρ ειναι παρα πολυ απο για 5ακι σμηνος, αυτη η μεριδα ειναι για μεγαλο. ουσιαστηκα δεν θελεις να το ταϊσης, θελεις να νομιζει οτι υπαρχη μελιτοεκριση εξω, οτι αρχιζει τωρα. ελπιζω να βοηθησα. | |
|
| |
vidas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Τρι Οκτ 09, 2012 9:02 pm | |
| Η διεγερτική είναι 35ml σιρόπι 1/1 L (η 1/2 L ζάχαρη αν έχεις και κτίσιμο) ανά πλαίσιο πληθυσμού κάθε μέρα για 10 μέρες. Αν την τρίτη μέρα δεν παρατηρήσεις αισθητή αύξηση του γόνου ψάξε για αιτίες όπως γκίρι μάνα και κλπ...
| |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Πεμ Οκτ 11, 2012 11:48 am | |
| ποσο πηχτω πρεπει να ειναι ειναι το σιροπι παιδεια η δεν παιζει ρολο? | |
|
| |
vidas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Πεμ Οκτ 11, 2012 3:54 pm | |
| μην τρελαίνεσαι γιατί με ότι σιρόπι κάνα είναι αυτές θα ξετρελαθούν | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Πεμ Οκτ 11, 2012 4:47 pm | |
| δεν τους το πηγα πολυ σφηχτω γιατι δεν ηξερα ηταν πρωτη φορα εχτες | |
|
| |
yiorgos Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Πεμ Οκτ 11, 2012 4:55 pm | |
| - vidas έγραψε:
- Η διεγερτική είναι σιρόπι 1/1 L (η 1/2 L ζάχαρη
νερο με ζαχαρι | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Πεμ Οκτ 11, 2012 7:28 pm | |
| εγω οταν κανω διεγερτικη τροφοδοσια δινω σε 10αρι μελισσι 1ζαχαρη 1νερο στο μπουκαλακι το πρασινο της μπυρας του lidl δεν θυμαμαι το ονομα της ,αυτο που ανοιγει χωρις ανοιχτηρι,αυστηρα για 15 μερες,τροφοδοτω καθε μερα 1 μπουκαλακι,και φυσικα πρεπει να υπαρχουν γυρες.τα αποτελεσμετα σε εμενα τουλαχιστον ειναι παρα πολυ καλα. | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Παρ Οκτ 12, 2012 1:07 am | |
| ποσα ml ειναι το μπουκαλακι κολεγκας? | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Παρ Οκτ 12, 2012 7:37 pm | |
| φιλε μου απ εξω γραφει 25 cl αρα ειναι 250 ml , αν το κανεις αυστηρα για 15 μερες και μονο . | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Σαβ Οκτ 13, 2012 10:48 am | |
| δεν ειναι πολυ φιλε κολεγκας? | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Σαβ Οκτ 13, 2012 10:49 am | |
| δεν ειναι πολυ φιλε κολεγκας? | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Σαβ Οκτ 13, 2012 6:49 pm | |
| φιλε μου εμενα μου δουλεψε μια χαρα αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου ,εγω σου γραφω τι κανω εγω αλλα εσυ θα κρινεις και θα παρεις την τελικη αποφαση ποσο θα δωσεις,κατσε να μας απαντησης και κανενας πιο παλιος και πιο εμπειρος απο μενα και μετα απαφασιζεις. | |
|
| |
BaNi Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Σαβ Οκτ 13, 2012 11:41 pm | |
| Και στα σεμινάρια για τέτοιες ποσότητες μιλούν. Λίγο περισσότερο ή λιγότερο δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να θεωρήσουν ότι υπάρχει μελιτοέκκριση. | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Κυρ Οκτ 14, 2012 2:37 pm | |
| την πρωτη φορα τους εβαλα 500 mlστο καθενα κ πηγα την δευτερη μερα κ δεν ειχαν σταγονα παιδεια. τα 2 εχουν 5 πλαισια πλυθησμο κ το αλλο 7.τουσ εβαλα την τριτη μερα ομωες παλι την ιδια ποσοτητα | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Κυρ Οκτ 14, 2012 11:20 pm | |
| μηπως θα επρεπε να τα αφησεις καμια εβδομαδα και μετα να ξεκινησεις κανονικα? | |
|
| |
kostastsion Μέλος
| Θέμα: Απ: ταϊσμα Δευ Οκτ 15, 2012 12:30 am | |
| για ποιο λογο να το αφησω καμια εβδομαδα? | |
|
| |
| ταϊσμα | |
|