Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Αγορά κυψελών Σαβ Σεπ 29, 2012 1:58 pm | |
| Γειά σε όλοι την παρέα και καλό Σαβατοκύριακο. Έχω στο πρόγραμμά μου να αυγατίσω τα μελισσάκια μου και έχω μπει στην διαδικασία της έρευνα- αγοράς κυψελών με κινητό πάτο αντιβαρόα, έχω ακούσει για τις κυψέλες απο την Κυψελοτεχνικής Μετσόβου και της Χαλκίδας. Έαν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο ή έχει αποψη για την κυψελοτεχνική Μετσόβου, θα με ενδιέφερε πολύ. | |
|
vidas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: Απ: Αγορά κυψελών Τρι Οκτ 02, 2012 9:58 am | |
| Αν κάτσεις να το ψάξεις καλά... θα καταλήξεις στους "εβοιωτες" αλεξανδρή η στον αρβανίτη. Της κυψέλες τους όπως θα της πάρεις μπορείς να της βάλεις στο σαλόνι σου σαν έπιπλο! Είναι πάντα περιποιημένες με καθαρά, καλά και "πλαναρισμενα" ξυλα. Τα πλαίσια τους είναι από τα καλύτερα της αγοράς και είναι οι μονοι που έχουν ακριβώς της τρύπες και της διαστάσεις χόφμαν (standard). Ποτε δεν μου έχει διαλυθεί η ξεκαρφώσει πλαίσιο από τον αρβανίτη. Παλιά ήταν πανάκριβοι αλλα τώρα έχουν ρίξει της τιμές τους και είναι κάπου 1 ευρώ ακριβότεροι από τους μετσοβίτες. Εγώ αγοράζω από τον αρβανίτη και θα στον συνιστούσα ανεπιφύλακτα για όλα τα παραπάνω αλλα και οι δυο τους είναι πολύ μπροστά από τους άλλους!
τα τηλ τους είναι.... αρβανίτης 22210 43451 αλεξανδρής 22210 51140
| |
|
stevebee06 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Αγορά κυψελών Τρι Οκτ 02, 2012 12:12 pm | |
| Προσωπικά χρησιμοποιώ κυψέλες Μετσόβου "Απόστολος Κωσταμένας - Πρώτος" και είναι αρκετά αξιόλογες. Στην Αττική σίγουρα τις έχει ο Κάβουρας. | |
|
Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Αγορά κυψελών Τρι Οκτ 02, 2012 12:20 pm | |
| - stevebee06 έγραψε:
- Προσωπικά χρησιμοποιώ κυψέλες Μετσόβου "Απόστολος Κωσταμένας - Πρώτος" και είναι αρκετά αξιόλογες. Στην Αττική σίγουρα τις έχει ο Κάβουρας.
Θα ήθελα, μιας και τις χρησιμοποιείς,να μου πεις πόσα χρόνια τις έχεις,εαν έχεις με κινητό πάτο, και εαν σου βγάλανε κανένα πρόβλημα. | |
|