| Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ilias1908 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20
| Θέμα: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 4:50 pm | |
| Γειά σε όλους σας .είμαι καινούριος με την μελισσοκομία. ξεκίνησα στις 2 Ιουλίου αγοράζοντας 2 10αρια μελίσσια απο έναν μελισσοκόμο στην Αθήνα. Με΄νω και εγώ στην Αθήνα αλλά έχω σπίτι στο νησί της Αμοργού όπου και μετέφερα τα μελίσσια μου. τα έχω τοποθετήση σε ένα χωράφι μιας θείας μου που βρίσκετε 30 λεπτά μακρυα από το χωριό και η μόνη πρόσβαση είναι με τα πόδια η με γαιδουράκι. στην περιοχή εκεί δεν υπάρχουν καλιέργειες ούτε ζώα ούτε τίποτα μόνο 25 ελίες της θείας μου. ονομάζομαι Ηλίας Χατζηλίας και αποφάσισα να ασχολιθώ με την μελισσοκομία μετα απο προτροπή του πατέρα μου(χωρίς να είναι μελισσοκόμος) είχα μια εταιρία με συστήματα πλοήγησης και προιόντα Νανοτεχνολογίας αλλά την έκλεισα λόγο των συνθηκών. Εδώ και μερικές μέρες που βρίσκομε στο forum σας ενημερώνωμε συνέχεια από τα θέματα που έχετε ανοιξει και μου λύνονται σχεδόν όλλες οι απορίες. αυτά τα λίγα απο εμένα. Χάρηκα πολλύ για την γνωριμία. | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 5:11 pm | |
| Καλοσηρθες Ηλια στην παρεα μας! Μιας και εισαι της τεχνολογιας ξερεις αν μπορουμε να βαλουμε κατι στις κυψελες να μη μας τις κλεβουν η να μπορουμε να τις εντοπιζουμε? | |
|
| |
ilias1908 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 5:18 pm | |
| - GREEN έγραψε:
- Καλοσηρθες Ηλια στην παρεα μας!
Μιας και εισαι της τεχνολογιας ξερεις αν μπορουμε να βαλουμε κατι στις κυψελες να μη μας τις κλεβουν η να μπορουμε να τις εντοπιζουμε? Καλησπέρα GREEN ναι υπάρχει τέτοιο σύστημα και είναι απλό. παίρνεις έναν φτηνό gps tracker του οποίου η μπαταρία κρατάει περίπου 72 ώρες σε αναμονή και με την προσθήκη μιας ιδηκής μπαταρίας η οποία είναι 12 amp. η αναμονή του ανεβένει στον 1 μήνα περίπου. λειτουργεί ως εξής βάζεις μέσα μια κάρτα sim τηλεφώνου και όταν του στείλεις sms σου απαντάει με τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκετε η συσκευή..βάζεις τις συντεταγμένες στο google map και βλέπεις που βρίσκετε. | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 6:10 pm | |
| | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 6:26 pm | |
| | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 10:51 pm | |
| Αν κραταει ενα μηνα αυτη η μπαταρια κατι γινετε!!! Που μπορουμε να τα βρουμε ολα αυτα? | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Κυρ Σεπ 16, 2012 11:17 pm | |
| ilias1908 καλοσήρθες φίλε μου... Καλό αυτό μετο gps tracker αλλά για μία μόνο κυψέλη... | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Δευ Σεπ 17, 2012 12:03 am | |
| πολυ καλό το GPS tracker, αλλα δεν μπορουν να συνδεθούν ολες οι κυψελες με μια στην οποια θα ενσωματωθει το gps; τι λετε οι ειδικοι στις πατεντες;
καλώς ήρθες Ηλια 1908 στην μελισσοπαρέα! | |
|
| |
ilias1908 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Δευ Σεπ 17, 2012 1:16 pm | |
| - giota έγραψε:
- πολυ καλό το GPS tracker, αλλα δεν μπορουν να συνδεθούν ολες οι κυψελες με μια στην οποια θα ενσωματωθει το gps;
τι λετε οι ειδικοι στις πατεντες;
καλώς ήρθες Ηλια 1908 στην μελισσοπαρέα! Το gps tracker είναι για μια κυψέλη. δυστιχός δεν υπάρχει άλλος τρόπος.να συνδεθούν όλες σε ένα σύστημα. πάντος δεν χρειάζετε να βάλεις σε όλες τις κυψέλες gps μπρείς να βάλεις ανα μία δλδ. στην 1 στην 3 στην 5. τώρα αν είσαι τυχερός και σου κλέψουν μόνο αυτές που δεν έχεις gps τι να πώ. | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 95
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Δευ Σεπ 17, 2012 3:23 pm | |
| Και το κόστος είναι γύρω στα 80 ευρώ συν 20 η κάρτα sim
| |
|
| |
ilias1908 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Δευ Σεπ 17, 2012 4:03 pm | |
| - andreaspap78 έγραψε:
- Και το κόστος είναι γύρω στα 80 ευρώ συν 20 η κάρτα sim
Γεια σου Αντρέα ναι το κόστος κάπου εκεί βγαίνει αλλά την κάρτα sim την παίρνεις δωρεάν απο τις εταιρίες. δεν χρειάζεσε το νούμερο για να παίρνεις τηλέφωνο τις βάζεις 5 ευρώ μονάδες ώστε να σου στείλει sms όταν στην κλέψουν. το gps tracker αν το ψάξεις στο e-bay βρίσκεις και με 20 ευρώ συσκευή(δεν ξέρω ώμος πόσο αξιόπιστη είναι) υπάρχουν με διάφορες τιμές. και η μπαταρία η extra για την αυτονομία κάποια στιγμή που το έψαχνα κόστιζε γύρο στα 35-40 ευρώ. το καλύτερο για κάποιον που το χρειάζετε είναι να πάρει ένα σκέτο gps tracker το πιο φτηνό που θα βρεί και να το δοκιμάσει για κανα μήνα. Μετά να κάνει περισότερα κομάτια παραγγελία.. | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... Δευ Σεπ 17, 2012 7:09 pm | |
| | |
|
| |
| Γεια σας και από εμένα....νέος Μελισσοκομος... | |
|