| Γεια και απο εμένα | |
|
+5GREEN lingistis takis72 giota mixos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mixos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Γεια και απο εμένα Δευ Αυγ 15, 2011 11:49 pm | |
| Καλησπέρα σε όλους...είμαι ο Μιχάλης απο Φλώρινα..Αρχάριος και χωρίς μελίσσι ακόμη... είμαι σίγουρος ότι θα μάθω αρκετά από όλους εσάς τους παλαιότερους. | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 1:47 am | |
| | |
|
| |
takis72 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 11:26 am | |
| καλως τον.γιωτα χρονια πολλα για την γιορτη σου.ανοιξες να δεις αν σου καναν δωρο κανα βασιλοκελι τελικα τα κοριτσια?εγω δυστυχως απετυχα 100%επομενως θα ξυλοθω λιγο παραπανω του χρονου κατα τα αλλα τα ενωσα και ειναι μια χαρα.ισως καλυτερα να τα πηγαινα 3 χλμ μακρια. | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 1:21 pm | |
| ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά. Έπραξα όπως μου είχες πεί και πριν λίγες μέρες είδα μόνον ένα βασιλοκελί και από φόβο τώρα θα ανοίγω μονον μία φορά την εβδομάδα να τους βάλω 1 σακουλάκι τροφή κ αμέσως κλείνω.(δεν ξέρω αν κάνω καλά!!!). Τή δεύτερη παραφυάδα δεν την άνοιξα ακόμα, αύριο θα δώ, αφού περάσουν 4 ημέρες γεμάτες, τους δίνω μόνον σιρόπι 150 γρμ κάθε σούρουπο. (επίσης δεν ξέρω άν κάνω καλά!!!). Θα δείξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 5:23 pm | |
| Καλώς ήρθες Μιχάλη στην παρέα του Melissologia H.B.F. | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 5:38 pm | |
| Καλοσηρθες στην παρεα μας!!! | |
|
| |
takis72 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 6:40 pm | |
| μια χαρα κανεις.απλα οι μελισσες δεν σταματουν ποτε να σε εκπλησουν και αυτο ειναι το ωραιο.εμενα τις παραφυαδες τις χρισημοποιησαν σαν οροφο,βασικοκελι ουτε προσπαθεια δεν ειδα, αλλα ουτε και ανησυχια οπως η ορφανια.απλα εβαζαν μελια και γυρες και ουτε γατα ουτε ζημια .γιατι εγινε αραγε αυτο μηπως ξερει κανας παλιος?μα και οι τρεις το ιδιο.... | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 8:23 pm | |
| Καλως ηρθες στην μελισσοπαρεα μας Μιχαλη , καλα να περνας μαζι μας και να σε μελισσοκολλαμε ολο και περισσοτερο. Ευχομαι συντομα να εχεις τα δικα σου κοριτσια (βρε παιδια εδω καλωσοριζουμε τον Μιχαλη , τα υπολοιπα γραψτε τα στα αναλογα θεματα )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MILIBEE στις Τρι Αυγ 16, 2011 8:28 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 8:26 pm | |
| Γεια σου Μιχαλη, καλως ηρθες | |
|
| |
mixos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Τρι Αυγ 16, 2011 11:02 pm | |
| Σας ευχαριστώ όλους για τα καλοσορίσματα. Σκέφτομαι να βρώ μία δύο κυψέλες και να ξεκινήσω...μήπως η εποχή είναι ακατάλληλη ααα και για να δώσω το ακριβές στίγμα μου αυτή την περίοδο και για κανένα-δύο χρόνια ακόμη θα είμαι κάτοικος Ορεστιάδας..(λόγω επαγγέλματος) και πάλι σας ευχαριστώ και ελπίζω να σας ζαλίσω με απορίες | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Παρ Αυγ 19, 2011 9:55 am | |
| Καλώς μας ήρθες Μιχάλη!!! Καλά να περνάς και καλή επιτυχία σε ότι σχεδιάζεις!!! | |
|
| |
target0 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45
| Θέμα: Απ: Γεια και απο εμένα Σαβ Αυγ 20, 2011 4:52 pm | |
| Γεια σου Μιχάλη, καλωσόρισες. | |
|
| |
| Γεια και απο εμένα | |
|