Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι?
3 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
apostolos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Θέμα: Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι? Τρι Σεπ 11, 2012 12:48 am
Έχω πάρει για πρώτο βιβλίο για μέλισσες, το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης του Νικολαϊδη κ ομολογώ πως είναι πολύ κατατοπιστικό και μου έλυσε πολλές απορίες καθώς είναι πολύ περιεκτικό.. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο για συνέχεια?
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
Θέμα: Απ: Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι? Τρι Σεπ 11, 2012 1:33 am
Νομίζω αν κατανοήσεις αυτό το βιβλίο είσαι σε μεγάλο βαθμό έτοιμος ως προς την θεωρία.
apostolos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Θέμα: Απ: Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι? Τρι Σεπ 11, 2012 3:48 pm
και εγώ νομίζω έμαθα πολλά... τώρα μένει να τα εφαρμόσω στην πράξη, δυστυχώς απ' τα βιβλία μόνο δε μαθαίνεις..
yiorgos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
Θέμα: Απ: Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι? Τρι Σεπ 11, 2012 8:26 pm
θα σου προτηνα το "τι πρεπει να κανω στα μελισια μου" του Μπικου μικρο και φθηνω βιβλιο. περιγραφη μια πιο γενικη προσεγκηση για το πως καθοδιγης το μελοσσοκομιο σου στη διαρκια της χρονιας. το τι προσπαθης να πετυχης σε σχεσει με της διαφορες ανθοφοριες και εποχες. εγω το βρηκα ενδιαφερον παντος
φιλικα γιωργος
Μετά το βιβλίο το Σύγχρονες Μέθοδοι Εντατικής Εκμετάλλευσης τι?