gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Βιβλίο για αρχαριους? Τρι Ιαν 11, 2011 3:20 pm | |
| Καλησπέρα σε ολους. Δεν εχω ασχοληθει με την Μελισσοκομια αλλα προκειται να το κανω στο αμμεσο μέλλον. Περιμενω να γινει κάποιο σεμιναριο τον φεβρουαριο και αφου μαθω την θεωρεία να προχωρησω στην πράξη. Μηπως γνωριζεται κάποιο ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ βιβλιο που να ειναι ευκολο να γινει κατανοητό απο καποιον ασχετο οπως εγω? Μιλαω για κατι σαν την Αλφαβητα της μελισσοκομιας. Αν εχετε κατι υπ οψιν σας γραψτε μου τον τιτλο και απο ποιες εκδοσεις ειναι Σιγουρα θα μαθω και ακομα περισσοτερα απο το φορουμ Ευχαριστω Κώστας | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Βιβλίο για αρχαριους? Τρι Ιαν 11, 2011 7:35 pm | |
| του νικολαϊδη συχρονες μεθοδοι εκμεταλευσεις,για μενα ειναι ευαγγελιο | |
|
ΣΠΥΡΕΤΟ Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 230
| Θέμα: Απ: Βιβλίο για αρχαριους? Τετ Ιαν 12, 2011 12:46 am | |
| Λοιπόν..... Εφόσον είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα το βιβλίο του HENRI CLEMENT ''Σύγχρονη Μελισσοκομία'' εκδόσεις Ψύχαλου , επειδή έχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Υπάρχουν και άλλα βιβλία όπως λέει και ο φίλος Captain του Νικολαίδη ή του Θρασυβούλου ή του Χαριζάνη... οπότε όποιο και να διαλέξεις καλό θα είναι. | |
|
stevebee06 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Βιβλίο για αρχαριους? Τετ Ιαν 12, 2011 9:16 am | |
| Επιδεί έχω αγοράσει σχεδόν όλα τα βιβλία (αναφερόμενα στη μελισσοκομία) εκείνο που με συνεπήρε είναι του κ. Λιάκου "Επιχειρηματική Μελισσοκομία" .Είναι το ποιο σύγχρονο και γραμμένο πάνω στην Ελληνική πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να λείπει από κανέναν μελισσοκόμο μαζί με του κ. Νικολαΐδη που αναφέρει και ο cartain. | |
|
gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Απ: Βιβλίο για αρχαριους? Τετ Ιαν 12, 2011 2:34 pm | |
| Σας ευχαριστω για τις προτασεις Θα παραγγειλω τα βιβλια και θα αρχισω το διαβασμα!! | |
|
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Βιβλίο για αρχαριους? Παρ Σεπ 30, 2011 5:12 pm | |
| - ΣΠΥΡΕΤΟ έγραψε:
- Λοιπόν.....
Εφόσον είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα το βιβλίο του HENRI CLEMENT ''Σύγχρονη Μελισσοκομία'' εκδόσεις Ψύχαλου , επειδή έχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Υπάρχουν και άλλα βιβλία όπως λέει και ο φίλος Captain του Νικολαίδη ή του Θρασυβούλου ή του Χαριζάνη... οπότε όποιο και να διαλέξεις καλό θα είναι. Πράγματι είναι ένα καταπληκτικό επίτομο βιβλίο που καταρρίπτει τις απόψεις περι τοπικότητας καθώς είναι ουδέτερο, εστιάζεται στην μέλισσα, δεν απλώνεται ιδιαίτερα σε χειρισμούς και πρακτικές. Έχει εκπληκτικές φωτογραφίες, και με λίγα λόγια αναφέρεται σε οτιδήποτε αφορά την μελισσοκομία. Στα πάντα. Είναι το βιβλίο που με έκανε να "την ψωνίσω" με τα μελίσσια, και το χρησιμοποιώ σαν εγκυκλοπαίδεια. Για λεπτομέρειες και πιο ειδικές αναλύσεις πάω σε άλλα. | |
|