Για σε όλους και πάλι , πριν λίγες ωρες έγινα μέλος στο forum με σκοπό να μου ανιξεται τα μάτια με το θεμα του Μελισσοκομικού βιβλιαρίου....
Διάβασα τα διάφορα που γράψατε περί του θέματος αλλά για τον λόγο το οτι ειμαι 17 χρονών τα θελω λιγο πιο απλα...
Με σιντομι περιγραφη για να καταλαβετε τιν κατασταση μ....
Ειμαι 17 χρονων και εχω 41 μελισσακια, ασχολουμε 1 χρονο και μπορω να πω οτι μ αρεσουν πολυ... Πηγαίνω παρέα με 1 ξαδερφο του πατερα μου που ειναι χρωνια μελισσοκομος και μου μαθαίνει τιν τέχνη 1 χρονω τωρα....
Για να μην τα πολυλογώ νωμιζω πως ειναι καιρος να δηλώσω τα μελισσια μου, γιατι εχω σκοπο στο μελλον να το κανω και επαγγελμα και αποτι κατάλαβα ειναι καλα να φαίνεται οτι ειμαι καποια χρωνια μελισσοκομος γιατι μου ανιγει αλλες πορτεσ σε επιδοτήσεις κ.α.
Εχω ακουσει πολλα περι του θεματος...
π.χ Στισ αρχες μου λεγανε οτι πρεπει να ειμαι 18+ και να εχω απολυτήριο στρατου για να βγάλω μελισσοκομικο βιβλιαριο
και παραληλα ακουγα οτι αν εχεισ πανω απο 10 μελισσια ειναι παρανομο να μην τα εχεις δηλομενα, δηλαδη υπηρχε αθτη η μια περιπτωση να μιν κοψω τα μελισσια μου για να μην σμινοθργισουν τιν ανοιξη μεχρι να παω και να αποληθω απο τον στρατο για να μην γινω παρανομος??
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
Θελω για μια ακομη φωρα να το αναλισεται αλλη μια φορα το θεμα οσο πιο απλα γινεται για εμενα, το τι πρεπει να κανω για να δηλωσω τα 41 μελισσια που ειναι και καπως πολλα.....
+1 ερωτηση SOS απο το σχολειο μου ΕΠΑΛ ειδηκοτητας γεωπονιας ξερουμε οτι οταν καπιοσ θα ασχολιθει με αγροτικες εκμεταλευσης και δηλωση νεος αγρωτης περνι απο το κρατος ενα standar χρηματικο ποσο για το ξεκινημα του... " Και εγω ροτω" Πιο απο τα 2 διλωνο προτο νεος αγροτης η τα μελισσια?? γιατι ισως αν δηλωσο τα μελισσια δεν θα φενομε σαν νεος αγροτησ αργοτερα που θα θελω να παρο τιν επιδοτηση αυτη.....
Συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη τα παω καλυτερα με τα μαθηματικα στο σχολειο