| Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 7:57 pm | |
| Καλησπερα στην παρεα.σημερα πηγα και συμπληρωσα πλαισια στους δευτερους οροφους και εκανα και μια μικρη επιθεωρηση να δω τι γινετε,ευτηχως νομιζω ολα καλα δεν εχω και πειρα αλλα ετσι θελω να πιστευω.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι σε ενα πλαισιο μιας κυψελης σαν να εχουν ξεχωρισει ενα κοματι στην πανω μερια και λιγο αριστερα και εχουν φτιαξει λιγο μεγαλυτερα κελια απο οτι τ αλλα,αυτο μπορει να συμβει για καποιο λογο η ειναι ιδεα μου? | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:03 pm | |
| | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:13 pm | |
| οποτε να μην ανχωνομαι ολα καλα. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:23 pm | |
| Ναι αν κατάλαβα καλά και εννοείς κάποια κελιά ίδιας διαμέτρου αλλα πιο <<φουσκωμένα>> σαν εξωγκόματα είναι κηφηνοκέλια και δεν πρέπει να αγχώνεσαι. | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:29 pm | |
| οχι δεν εννοω αυτο, τα κελια τα φτιαχνουν τωρα απλα μου φαινονται οτι διαμετρικα ειναι πιο μεγαλα απο τα αλλα ,μπορει για καποιο λογο να συμβαινει κατι τετοιο? | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:42 pm | |
| Χωρίς φωτογραφία τότε οτιδήποτε σου πω μπορεί να είναι λάθος. Αν διαβάζει κανείς πιο έμπειρος καλύτερα να σου απαντήσει αυτός. Πάντως έχε το νου σου γιατί είναι και καιρός σμηνουργίας και μπορεί να κάνουν σχέδια οι κυρίες. Δεν αποκλείεται να ξεκινάνε βασιλοκέλια. Το πάνω όμως και αριστερά που λες δεν μου φένεται για κατι τέτοιο. Το καλό με εμάς τους νέους είναι οτι έχουμε πολλά να βλέπουμε. | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:45 pm | |
| χαχαχααα εχεις δικιο, και καμια φορα κανουμε και την τριχα τριχια που λενε ,αλλα νομιζω οτι μονο ετσι μαθαινει κανεις... | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 8:54 pm | |
| Εγω την έχω στήσει 10 μέρες και περιμένω να σμηνουργήσουν οι 2 απο τις 3 κυψέλες που έχω και σήμερα 4¨30 που πάω την τελευταία βόλτα<< μπας και>> βλέπω αφεσμό πάνω σε μια παγίδα που έχω στήσει΄. Και ναι δεν ήταν απο τις κυψέλες μου . Τι να πεις όλο εκπλήξεις το σπορ. Εύχομαι κάθε επιτυχία φίλε μου.... | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Παρ Απρ 20, 2012 9:03 pm | |
| να εισαι καλα φιλε μου και σε σενα το ιδιο | |
|
| |
spyroseva Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Σαβ Απρ 21, 2012 1:52 pm | |
| - thodoris981 έγραψε:
- Εγω την έχω στήσει 10 μέρες και περιμένω να σμηνουργήσουν οι 2 απο τις 3 κυψέλες που έχω και σήμερα 4¨30 που πάω την τελευταία βόλτα<< μπας και>> βλέπω αφεσμό πάνω σε μια παγίδα που έχω στήσει΄.
Και ναι δεν ήταν απο τις κυψέλες μου . Τι να πεις όλο εκπλήξεις το σπορ. Εύχομαι κάθε επιτυχία φίλε μου.... Θοδωρα,γιατι περιμενεις να σε σμηνουργησουν Σπυρος | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Σαβ Απρ 21, 2012 2:02 pm | |
| Γιατι έχουν σφραγίσει Σπύρο.
| |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| |
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? Σαβ Απρ 21, 2012 8:17 pm | |
| Αμα ειναι έτσι στο στειλα στο λεπτό!!! Χαχαχα. Να σαι καλα, είναι το πρώτο μου και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη. Και στα δικα σου. | |
|
| |
| Ειναι κατι η μονο ιδεα μου? | |
|