Ώρα καλή σε όλους σας και καλό χειμώνα να περάσουμε!
Με λένε Γιώργο, κατάγομαι από τα Χανιά και μένω μόνιμα στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, η σχέση μου με το μέλι είναι καθαρά ...γαστρονομική. Το λατρεύω από μικρός σε όλες του τις μορφές κρυσταλωμένο ή όχι, σκέτο, με κάστανα, με γραβιέρα, με καρύδια, σε ψωμί ή σε τηγανίτες, όπως και να έχει το απολαμβάνω.
Με τη μελισσοκομία είμαι παντελώς άσχετος, η επαφή μου με κυψέλες καθαρά οπτική. Πάντα όμως έτρεφα μια αδυναμία προς αυτήν την ενασχόληση και η αδυναμία έχει αρχίσει πια και γίνεται ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες που έχω είναι διάσπαρτες από φίλους που ασχολούνται, από άρθρα και από διάφορες παρουσιάσεις. Θέλω λοιπόν να τα βάλω όλα σε μία σειρά και να μεθοδεύσω την εμπλοκή μου, όμορφα και ...απολαυστικά!
Οι απορίες μου είναι πληθωρικές, αλλά δεν θα σας τις εκθέσω αν δεν ξεψαχνίσω πρώτα το φόρουμ και δεν ανοίξω κανένα βιβλίο. Θα ήθελα επίσης με το καλό να παρακολουθήσω και κάποιο σεμινάριο, όπως αυτά που οργανόνονται στο Κτήμα Συγγρού. Αυτά για αρχή, θα τα λέμε στην πορεία...