| Κινητό τηλέφωνο | |
|
+11neos ionis Νίκος Ερύμανθος giorgos500 Maikpigasos captain Αποστολος Β. granazis NINAS MILIBEE drakos 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
drakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 190
| Θέμα: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 5:57 pm | |
| Σήμερα το μεσημέρι , όπως και κάθε μεσημέρι όταν είναι καλός ο καιρός, μετά το φαγητό πήρα το καφέ μου , τα τσιγάρα και πήγα να τον πιω , που αλλού, δίπλα στα κορίτσια. Ξέρετε τώρα, σε στυλ μαστρο - γρανάζη, τσιγαρούμπα φραπεδούμπα, και κουφάλες ευρωπαίοι δεν θα ξοφλήσουμε ποτέ. Τα κορίτσια είχαν βγει έξω , και έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις κατα εκατοντάδες, γυρίζοντας οι περισσότερες γύρω μου χωρις να μου δίνουν σημασία, όπως γίνεται κάθε μεσημέρι. Ξαφνικά με πήρε ένας φίλος στο κινητό και μιλά***πιπέρι***ε. Μετά από ένα δυο λεπτά , έφαγα τέτοια επίθεση από τα κορίτσια, που ακόμα τρέχω. Την πρώτη τσιμπιά την έφαγα στο δάχτυλο που κρατούσα το κινητό, ενώ καμμιά δεκαριά χώθηκαν μέσα στα μαλλιά μου ευτυχ'ως χωρίς απώλειες. Έτρεξα μέσα στο σπίτι , και όταν έκλεισα το κινητό , από περιέργεια ξαναπήγα στο ίδιο μέρος χωρίς αυτό. Ούτε γάτα ούτε ζημιά, πλήρης αδιαφορία, όπως και πριν Σας έχει συμβεί ποτέ?? | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 7:55 pm | |
| Οχι επειδη οταν ειμαι στα μελισσια απλα απαντω στο τηλ αν το εχω μαζι μου (συνηθως το ξεχναω στο αυτοκινητο) και το κλεινω συντομα. Τα κοριτσια μου εχουν την αμεριστη προσοχη μου οταν ειμαι σ αυτα | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 8:27 pm | |
| Δράκος, δεν πιστεύω ότι συνήθίζεται. εμένα δεν μου έχει συμβεί μολονότι το έχω χρησιμοποιήσει κοντά τους. Ίσως και να μην το κατάλαβα γιατί συνηθίζω να πηγαινοέρχομαι όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Αλλά μην σκάς. Αφού έτσι τους αρέσει;;;;; Καφεδάκι, τσιγαράκι και εφημεριδούλα ή να μια καλή ευκαιρία για αυτοσυγκέντρωση. Που τόσο μας λείπει μέσα σ΄αυτό το τρελλάδικο που υπάρχουμε. | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 9:24 pm | |
| | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| |
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 10:19 pm | |
| | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 21, 2011 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Σαβ Οκτ 22, 2011 8:44 pm | |
| | |
|
| |
giorgos500 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Οκτ 28, 2011 10:15 am | |
| τετοια να βλεπει η μερκελ και θα μας εμπιστευονται οι ευρΩπαιοι φουλ , captain εισΑΙ φοβερος παντως | |
|
| |
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Κυρ Οκτ 30, 2011 10:36 am | |
| Εγω τις περισσοτερες φορες που εχω παει στα μελισσια μου με κινιτο εχω φαει επιθεση. Κινιτα,λαπτοπ,gps απαγορευοντε στα μελισσια διοτι τις αποσυντονιζουν και ειναι και ενας λογος που χανουν τον προσανατολισμο τους.Επισης απαγορευετε να τοποθετουμε μελισσια κατω απο πυλονες τριφασικου ρευματος. | |
|
| |
ionis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 207
| Θέμα: Κινητό Παρ Φεβ 10, 2012 10:36 pm | |
| Όχι, ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου κάνουν επίθεση, και έχει τύχει πολλές φορές να με πάρει τηλέφωνο ο πατέρας μου όσο είμαι στα μελίσσια.
Μήπως καθώς μίλαγες κουνιόσουν κιόλας; Τίποτα εκφραστικές κινήσεις;
| |
|
| |
neos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Φεβ 10, 2012 11:09 pm | |
| Εγω που σκεφτομαι να εγκαταστησω gps εντοπισμου μεσα σε μια κυψελη? θα πιανει χωρο δυο πλαισιων και θα τροφοδοτειται απο μπαταρια 6ν απο μοτοποδηλατο μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω... | |
|
| |
DIMS Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Παρ Φεβ 10, 2012 11:48 pm | |
| - neos έγραψε:
- Εγω που σκεφτομαι να εγκαταστησω gps εντοπισμου μεσα σε μια κυψελη?
θα πιανει χωρο δυο πλαισιων και θα τροφοδοτειται απο μπαταρια 6ν απο μοτοποδηλατο μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω... Εσυ αν κανεις αυτο που σκεφτεσαι , να βαλεις δηλαδη gps μεσα σε μια κυψελη, μετα θα λες......τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χ..σει ο κ..ος : : | |
|
| |
japetus Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 168
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Σαβ Φεβ 11, 2012 9:48 am | |
| Με gps γιατί να υπάρξει πρόβλημα; Αν τυχόν είναι οι μέλισσες ευαίσθητες στην Η/Μ ακτινοβολία (που δεν έχει επίσημα εξακριβωθεί αλλά δεν μπορώ και να το αμφισβητήσω) και αγριεύουν, το gps δεν εκπέμπει ακτινοβολία, απλός δέκτης είναι, δεν είναι πομπός σαν τα κινητά.. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ να μιλήσω με το κινητό δίπλα στα μελίσσια. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αν το μελίσσι είναι άγριο από τη φύση του ή από τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή , και ο παραμικρός ερεθισμός θα το ενοχλήσει, αλλιώς δε θα δώσει σημασία.. | |
|
| |
varsamis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 157
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Σαβ Φεβ 11, 2012 4:04 pm | |
| | |
|
| |
stevebee06 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: Κινητό τηλέφωνο Σαβ Φεβ 11, 2012 7:47 pm | |
| Κώστα "granazis" σε χαίρομαι που σε βλέπω XXXLARGE!!!Ελπίζω να τα που και από κοντά! | |
|
| |
| Κινητό τηλέφωνο | |
|