panos_patra Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 31
| |
takis72 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: Απ: αγορά παραφυάδων ... πια είναι η καλύτερη εποχή Δευ Αυγ 08, 2011 10:14 am | |
| μια χαρα ειναι η εποχη.η καλυτερη κατα την γνωμη μου ειναι μαρτιο-απριλιο. | |
|
beespyros Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 294
| Θέμα: Απ: αγορά παραφυάδων ... πια είναι η καλύτερη εποχή Δευ Αυγ 08, 2011 4:06 pm | |
| Τωρα ειναι η καλυτερη, Μαρτιο Απριλιο μου ελεγαν και εμενα αλλα...... αντε κανε επιθεωρηση με το ντουμανι τις μελισσες γυρω σου, αντε ξεχωρισε τα κελια σμυνουργιας. Για εμενα η χειροτερη εποχη για να αγορασει ενας αρχαριος μελισσια ειναι Απριλιο, Μαιο, τωρα τα μελισσακια ειναι ησυχα σαν αρνακια. (μονο που τωρα δεν μπορεις να τα αρμεξεις) | |
|
panos_patra Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 31
| Θέμα: Απ: αγορά παραφυάδων ... πια είναι η καλύτερη εποχή Δευ Αυγ 08, 2011 10:56 pm | |
| Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ,καλύτερα τώρα σιγά σιγά να μεγαλώσουν να είναι έτοιμα στην ερχόμενη σεζόν .... | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: αγορά παραφυάδων ... πια είναι η καλύτερη εποχή Πεμ Αυγ 11, 2011 9:34 am | |
| - beespyros έγραψε:
- Τωρα ειναι η καλυτερη, Μαρτιο Απριλιο μου ελεγαν και εμενα αλλα...... αντε κανε επιθεωρηση με το ντουμανι τις μελισσες γυρω σου, αντε ξεχωρισε τα κελια σμυνουργιας. Για εμενα η χειροτερη εποχη για να αγορασει ενας αρχαριος μελισσια ειναι Απριλιο, Μαιο, τωρα τα μελισσακια ειναι ησυχα σαν αρνακια. (μονο που τωρα δεν μπορεις να τα αρμεξεις)
Αυτη ειναι η μαγικη περιοδος της μελισσοκομιας , αυτο πιστευω πρεπει να δει καποιος για να παρει την πρωτη ωθηση -χαρα-ευχαριστηση. Βλεπεις την αλματωδη αναπτυξη και αυτο σε χαροποιει .Πρατηρεις τα περισσοτερα και καλυτερα πραγματα που συμβαινουν στο μελισσι. Εχεις δυνατοτητες για ολους τους χειρισμους. Οσο για το ντουμανι ........εκπαιδευεις τον εαυτο σου , για τα βασ. κελια το ματι σου , αλλιως.........παρε αρνακια Κατα την γνωμη μου η ποιο καταλληλη περιοδος panos_patra ειναι αυτη που.............θα εισαι εσυ ετοιμος. | |
|