| καλησπερα σας !!!! | |
|
+7Αποστολος Β. stevebee06 Maikpigasos captain MILIBEE stefanos1978 jimys 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jimys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 5:48 pm | |
| καλησπερα σε ολα τα μελισσοπαιδια του φορουμ.μενω στην ναυπακτο και ειμαι καθηγητης στο επαγγελμα.ενας φιλος που εχει 150 μελισσια μου κολησε το μικροβιο της μελισσοκομιας.ολο το χειμωνα διαβαζα περι μελισσας θεματα και ειμαι ετοιμος για την αγορα 20 μελισσιων στις αρχες του αλλου μηνα.βεβαια περα απο την θεωρια και τις ανεσεις του σπιτιου η πραξη ειναι το α και το ω στην ολη λειτουργια τους .πηγαινω μαζι του στις επιθεωρησεις που κανει μαθαινω καινουργια πραγματα καθε φορα και πιστευω να τα καταφερω επαξια απεναντι στο πλασμα που λεγετε μελισσα καθοτι πιανουν τα χερια μου και στριβει το μυαλο μου δεν νομιζω να τις απογοητευσω τις τσουπες μου.εχω και 3 μεσα στο σπιτι αρα ξερω απο στριμωγματα.μετα απο πολυμηνη ερευνα προσωπικη κατεληξα στην χαλκιδιωτικη ρατσα απο τις κεκροπιες.εαν εχετε αποψη περιμενω να την ακουσω με ενδιαφερον.σας ευχαριστω για τον χωρο που μου δινετε στο πληρεστερο κατα την γνωμη μου φορουμ. | |
|
| |
stefanos1978 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 6:02 pm | |
| | |
|
| |
jimys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 88
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 6:12 pm | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 8:48 pm | |
| Καλως ορισες στην μελισσοπαρεα. Καλη αρχη , αν και με την μελετημενη και δυναμικη σου εισοδο αυτη ειναι σιγουρη. Εισαι απο τους λιγους τυχερους , που εχουν καταφερει ,να εχουν τα κοριτσια μεσα στην αυλη τους. Καλα να περνας στην παρεα μας. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 8:56 pm | |
| καλως ηρθες | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Σαβ Φεβ 19, 2011 11:53 pm | |
| Καλώς όρισες στην μελισσοπαρέα, καλή αρχή... | |
|
| |
stevebee06 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Κυρ Φεβ 20, 2011 11:41 am | |
| Jimys καλωσόρισες πατριώτη στη παρέα, καλή αρχή. Επειδή όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ως φυλή βασίλισσας για την περιοχή μας, να πάρεις την κεκρόπια . Καλύτερα ακόμη είναι να εμπιστευτείς έναν τοπικό μεγάλο μελισσοκόμο και να αγοράσεις από αυτόν τις πρώτες σου παραφυάδες την Άνοιξη (για να μπορέσεις να εξοικειωθείς καλύτερα) και να σε βοηθήσει αν χρειαστείς κάτι. Ότι καλύτερο σου εύχομαι. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Κυρ Φεβ 20, 2011 11:48 am | |
| επειδη εχει ανοιξει θεμα και εδω επιλογη φυληςαπαντηστε εκει οσων αφορα τις φυλες,για να εχουμε μαζεμενες τις απαντησεις. | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Κυρ Φεβ 20, 2011 8:32 pm | |
| καλως ηρθες. καλο ξεκινημα
| |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Δευ Φεβ 21, 2011 10:23 am | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Νομίζω ότι τελευταία έρχονται στο φόρουμ ... θα πω οι πιο πολλοί διαβασμένοι ... για να μην πω όλοι είναι διαβασμένοι! Αυτό βέβαια το λέω με χαρά για τους ίδιους που προετοιμάζονται όσο πιο σωστά γίνεται! Εσύ είσαι κι από τους τυχερούς που κάνουν και πρακτική! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή στο φόρουμ, το οποίο το έκαναν το πιο πληρέστερο, μέλη όπως εσύ, με αγάπη για την μέλισσα αλλά και διάθεση να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις!!! | |
|
| |
korina Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Δευ Φεβ 21, 2011 1:18 pm | |
| Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα!!!!! | |
|
| |
andreasmark Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 32
| Θέμα: Απ: καλησπερα σας !!!! Παρ Σεπ 27, 2013 8:48 pm | |
| | |