| Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΣΠΥΡΕΤΟ Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 230
| Θέμα: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Πεμ Δεκ 02, 2010 11:38 pm | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης με κόστος 0,90 euro! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]έχω κάνει σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιο. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Παρ Δεκ 03, 2010 12:54 pm | |
| Μπραβο Σπυρο, τελεια η πατεντα. Χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα πιατακι γλαστρας με κλαδακια , στις 10αρες. Τωρα μου εδωσες και αλλη ιδεα. Χωρις μεγαλο κοστος φτιαχνεις αυτο που χρειαζεσαι. Αντε τωρα να δινεις 8.50 ευρω για τροφοδοτη οροφης , οταν μπορεις να φτιαξεις κατι μονος σου. Θα το δοκιμασω με πλαστικη σητα ωστε να μην χρειαστει να γυριζω τις ακρες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Παρ Δεκ 03, 2010 2:21 pm | |
| Η πλαστική σίτα είναι πιο εύκολη , τη δοκίμασα και την στερέωσα με το πιστόλι σιλικόνης.Επειδή βάζω πιατάκια με θυμόλη έβαλα πινέζες ώστε να μπορώ να τοποθετώ μέσα την θυμόλη για να μην την πετάξουν οι μελισσούλες...!!! | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Παρ Δεκ 03, 2010 11:01 pm | |
| Σπυρο μπραβο,πολύ ωραια δουλεια αλλα αν εχεις τροφοδοτες χωρις φαρδος στην πανω μερια για τις πινεζες,τι κανεις? ταιριάζει λες καμια αλλη πατεντα | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Παρ Δεκ 03, 2010 11:21 pm | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Παρ Δεκ 03, 2010 11:50 pm | |
| Νομιζω οι ιδεες σου θα εχουν μεγαλο σουξε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Σαβ Δεκ 04, 2010 10:01 am | |
| Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Captain :εάν τα πιατάκια είναι ''ρηχά'' , χωρίς πτερύγιο δηλαδή λυγίζουμε τη σήτα πλαστική ή συρμάτινη και την κολλάμε πλευρικά με την καφέ κολλητική ταινία για δέματα ώστε να είναι μελισσοστεγανές οι πλευρές.Στην πλευρά που βάλαμε τα πηχάκια-ποτίστρα βάζουμε 3-4 πινέζες ή μικρά καρφάκια ή καρφωτικά δίχαλα και οτιδήποτε άλλο θέλουμε. Εγώ επέλεξα τον συγκεκριμένο τύπο πιάτου ώστε να εφαρμόζω και να αφαιρώ τη σήτα γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τον ''τροφοδότη'' και για την τοποθέτηση και φύλαξη της Θυμόλης (σε μικρότερο πιατάκι εννοείται) στην φυσική της μορφή , ώστε να μην μπορούν να την πετάξουν οι μέλισσες | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... Σαβ Δεκ 04, 2010 11:31 am | |
| Εχουν διπλη χρηση , καθαριζονται ευκολα, ειναι ανθεκτικες και φθηνες. Τι αλλο να ζητησουμε? | |
|
| |
| Αυτοσχέδιος εσωτερικός τροφοδότης... | |
|