| marchalina hellenica | |
|
+3lingistis Maikpigasos mamani 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mamani Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 31
| Θέμα: marchalina hellenica Τετ Αυγ 25, 2010 10:37 am | |
| Γειά σας όλοι Τι γίνεται με το πεύκο στη Χαλκιδική; Θα χτυπήσει καμιά φορά; Πρώτη φορά που πήγα τα μελίσσια μου στο πεύκο και ....."ήταν Σάββατο" Ερώτηση προς όλους τους επαΐοντες: Αν τα ταΐσω με ζαχαροζύμαρο τώρα, για να μην τρώνε τα λίγα μέλια που έχουν και να μην πεινάνε, μια που το πεύκο δεν μας έκανε τη χάρη ακόμη, τα κάνω να τεμπελιάζουν;
mamani | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Παρ Αυγ 27, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Τρι Αυγ 31, 2010 9:37 pm | |
| Κάποιο νέο από τα πεύκα mamani αν τα ταΐσεις από λίγο σιρόπι 1 ζάχαρη : 2 νερό το σούρουπο την άλλη μέρα θα είναι πολύ δραστήριο και θα ψάχνουν... προσοχή πάντα να τα δίνεις τόση ποσότητα που να την καταναλώσουν γρήγορα πριν ξημερώσει για να μην έχεις προβλήματα με λεηλασίες. | |
|
| |
mamani Νέο Μέλος
| Θέμα: marchalina hellenica Τετ Σεπ 01, 2010 11:50 am | |
| Ευχαριστώ lingistis
Το Θέμα είναι ότι είμαι μακριά. Τα "βλέπω" 1 φορά την εβδομάδα και αν. | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Τετ Σεπ 08, 2010 5:50 pm | |
| Μόλις έμαθα ότι το πευκο στο πρώτο ποδάρι της Χαλκιδικής μπορεί να μην δείνει σπουδαία πραγματα αλλά τα μελίσσια ταϊζονται μια χαρά | |
|
| |
mamani Νέο Μέλος
| Θέμα: marchalina hellenica Σαβ Σεπ 11, 2010 9:27 pm | |
| Aυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ευχαριστώ | |
|
| |
ΓΕΡΟΝΤΑΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 34
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Παρ Οκτ 01, 2010 8:31 pm | |
| H EYBIA AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑH | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Παρ Οκτ 01, 2010 9:52 pm | |
| Τουλάχιστον γίνεται τίποτα με το ρείκι; | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Παρ Οκτ 01, 2010 11:27 pm | |
| Επιτρεψε μου φιλε ιχνιλατη να σε διορθωσω. Το ρεικι ανθιζει την ανοιξη και ειναι λευκου χρωματος. Αυτο που ανθιζει τωρα και ηδη εχει ανθισει ειναι το κεισουρι κοκκινου χρωματος . Το πευκο μαλλον τελλειωσε για φετος στην Ευβοια χωρις να δωσει τιποτα,αισιοδοξια υπαρχει για το κεισουρι αφου αρχισε να δουλευει δειλα-δειλα και αν δε δωσει αρκετο μελι τουλαχιστον θα φτιαξει καλα μελισσια για ξεχειμωνιασμα αφου γονευουν πολυ καλα. | |
|
| |
mamani Νέο Μέλος
| Θέμα: marchalina hellenica Σαβ Οκτ 02, 2010 11:38 am | |
| Στη Χαλκιδική πετάνε στο πεύκο λίγο, μόνο πρωί αλλά έχει σουσουρα άφθονη και πολύκομπο. Είναι νωρίς νομίζω ακόμη για να πούμε ότι τέλειωσε το πεύκο. Dum spiro spero. | |
|
| |
spyroseva Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Σαβ Οκτ 02, 2010 12:57 pm | |
| - LOBE έγραψε:
- Επιτρεψε μου φιλε ιχνιλατη να σε διορθωσω.
Το ρεικι ανθιζει την ανοιξη και ειναι λευκου χρωματος. Αυτο που ανθιζει τωρα και ηδη εχει ανθισει ειναι το κεισουρι κοκκινου χρωματος . Το πευκο μαλλον τελλειωσε για φετος στην Ευβοια χωρις να δωσει τιποτα,αισιοδοξια υπαρχει για το κεισουρι αφου αρχισε να δουλευει δειλα-δειλα και αν δε δωσει αρκετο μελι τουλαχιστον θα φτιαξει καλα μελισσια για ξεχειμωνιασμα αφου γονευουν πολυ καλα. Σε πιο μερος τα εχεις τα δικα σου? Σπυρος | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: marchalina hellenica Σαβ Οκτ 02, 2010 1:32 pm | |
| | |
|
| |
| marchalina hellenica | |
|