Μελισσοκομικά φυτά ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ Euodia 21/8/2018 ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ OI EVODIES EINAI 1,5 XΡONΩN Tetradium ή Evodia ή Euodia danielli Bee tree δέντρο των μελισσών παραγωγή ανά λουλούδι: (σε 24 ώρες): νέκταρ: 0,200 mg, περιεκτικότητα σε ζάχαρη: 44-64%, μέση τιμή ζάχαρης: 0,132 mg. - Σε σύγκριση με άλλα φυτά, η αξία της ζάχαρης είναι πολύ σημαντική λόγω κυρίως της τεράστιας ποσότητας λουλουδιών. είναι σημαντική πηγή τροφής για τις μέλισσες: Nectar = 4; Γύρη = 4
Μελισσοκομικά φυτά ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ Euodia 21/8/2018 ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ OI EVODIES EINAI 1,5 XΡONΩN Tetradium ή Evodia ή Euodia danielli Bee tree δέντρο των μελισσών παραγωγή ανά λουλούδι: (σε 24 ώρες): νέκταρ: 0,200 mg, περιεκτικότητα σε ζάχαρη: 44-64%, μέση τιμή ζάχαρης: 0,132 mg. - Σε σύγκριση με άλλα φυτά, η αξία της ζάχαρης είναι πολύ σημαντική λόγω κυρίως της τεράστιας ποσότητας λουλουδιών. είναι σημαντική πηγή τροφής για τις μέλισσες: Nectar = 4; Γύρη = 4
Δυνατό φαίνεται!!!
Αν θέλεις πες μας τι εμπόδια βρήκες και πως τα προσπέρασες αλλά και πως θα βρούμε σπόρους. Τι να προσέξουμε...
το κάθε δένδρο σε πλήρη ανάπτυξη φτάνει τα 10-15 μέτρα ανθίζουν τον Αύγουστο που καιγόμαστε και δεν υπαρχή τίποτα ..... δίνει 70 με 80 κιλά νέκταρ απίστευτο.... 10 δένδρα sto μελισσοκομείο οαση στην ερημο ... φουλ Γύρη Επειδή τους σπόροι τους χρησιμοποιούνε για φάρμακο στην κινα κορεα και αλλου κάνουν δυνατά Μελίσσια αuτα που έχω στο video τα κρατάω για το μελισσοκομείο μου πέρσι καμιά 30 που έβγαλα τα έκανα ανταλλαγή με συνάδελφους τα σπόρια τα έφερα απο την Κορέα όσοι έχουν βάλει στην Ευρώπη πίνουν μέλι στο ονοματουs στην αρχή πήρα από το ebay αλά δεν περπάτησαν... τα σπόρια φταίγανε εγώ δεν ξέρω και έχασα 2 χρόνια θα είχα δένδρα 5 χρονών και θα μπορούσα να μοιράσω σπόρια που θα έπιαναν σίγουρα τουλαχιστον εγινε η αρχη.. φετος θα εχω πιστεβω αρκετά Tα μάτια μου τα άνοιξε ένας Γερμανός τα είχε βάλει ο πεθερός του και είναι τεράστια 15 χρονών ένα θα πω μόνο me 2 άνθη νέκταρ η μέλισσα γυρίζει στην κυψέλη......... ΚΑΙ προτού αρχίσουν να λένε καποιοι διάφορα ας κάνουν τον κόπο να το ψάξουν
Δυνατό φαίνεται!!!
Αν θέλεις πες μας τι εμπόδια βρήκες και πως τα προσπέρασες αλλά και πως θα βρούμε σπόρους. Τι να προσέξουμε...
το κάθε δένδρο σε πλήρη ανάπτυξη φτάνει τα 10-15 μέτρα ανθίζουν τον Αύγουστο που καιγόμαστε και δεν υπαρχή τίποτα ..... δίνει 70 με 80 κιλά νέκταρ απίστευτο.... 10 δένδρα sto μελισσοκομείο οαση στην ερημο ... φουλ Γύρη Επειδή τους σπόροι τους χρησιμοποιούνε για φάρμακο στην κινα κορεα και αλλου κάνουν δυνατά Μελίσσια αuτα που έχω στο video τα κρατάω για το μελισσοκομείο μου πέρσι καμιά 30 που έβγαλα τα έκανα ανταλλαγή με συνάδελφους τα σπόρια τα έφερα απο την Κορέα όσοι έχουν βάλει στην Ευρώπη πίνουν μέλι στο ονοματουs στην αρχή πήρα από το ebay αλά δεν περπάτησαν... τα σπόρια φταίγανε εγώ δεν ξέρω και έχασα 2 χρόνια θα είχα δένδρα 5 χρονών και θα μπορούσα να μοιράσω σπόρια που θα έπιαναν σίγουρα τουλαχιστον εγινε η αρχη.. φετος θα εχω πιστεβω αρκετά Tα μάτια μου τα άνοιξε ένας Γερμανός τα είχε βάλει ο πεθερός του και είναι τεράστια 15 χρονών ένα θα πω μόνο me 2 άνθη νέκταρ η μέλισσα γυρίζει στην κυψέλη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]