| Παλιά κυψέλη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΦΩΦΗ Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 90
| Θέμα: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 12:25 pm | |
| ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ, ΒΡΕΓΜΕΝΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ...ΧΆΛΙΑ!! ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΓΕΡΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ!! ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ?? ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΩ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ Ή ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?? Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! | |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
mafiaworld87 αποκλεισμένος
Αριθμός μηνυμάτων : 36
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 3:09 pm | |
| Γνώμη μου είναι να την πετάξεις και να αγοράσεις μία καινούργια.... δέν κάνει τώρα και τα εκατομύρια..... και δεν ξέρεις τι μικρόβια μπορεί να μεταφέρει, άν πάλι θές την συγκεκριμένη καλό θα ήταν να την πλύνεις μέσα έξω καλά, να την ψεκάσεις με χλωρίνη και έπειτα να την συντηρήσεις δηλαδή: στοκάρισμα-τρίψιμο-βάψιμο-παραφίνιασμα! | |
|
| |
john78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 7:50 pm | |
| Παραφίνιασμα είναι το βούτηγμα της κυψέλης σε καυτή παραφίνη! Με την τεχνική αυτή η κυψέλη αποστειρώνεται, και αποκτάει μία αδιαπέραστη αντοχή το ξύλο! | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 10:41 pm | |
| ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ, ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΛΠ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΤΙ ΣΤΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΙΒΕΙΣ? ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑ? | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 10:54 pm | |
| Νομιζω οτι εχει περισσοτερη δουλεια -συντηρηση μια παλια κυψελη , για αρχη τουλαχιστο, απο μια καινουρια. Τωρα παλι αν εχεις ορεξη ................ Γραφε με μικρα φιλεναδα, και οχι με κεφαλαια ειναι πολυ κουραστικο να σε διαβαζουμε και ειναι και σαν να φωναζεις οταν γραφεις ετσι στο νετ | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 11:26 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 11:53 pm | |
| Όταν λέω στοκάρισμα εννοώ ότι την στοκάρουμε όπου έχει χαραμάδες ή τρύπες και έπειτα τρίβουμε τον στόκο... αυτό το κάνουμε πρίν βάψουμε το ξύλο και πρίν το παραφινιάσουμε! | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Δευ Ιουν 07, 2010 11:59 pm | |
| ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! | |
|
| |
dimitrios Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: Παλιά κυψέλη Τρι Ιουν 08, 2010 11:40 pm | |
| για στοκαρισμα οχι στοκο αλλα πριονιδι καλα κοσκινισμενο και ανακατεμενο με ξυλοκολα. | |
|
| |
| Παλιά κυψέλη | |
|