| Εξατμιστής οξαλικού οξέως | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vtoutoun Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 150
| Θέμα: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 12:03 pm | |
| Γεια σας φίλοι μου, Μήπως κάποιος έχει δουλέψει το παρακάτω εργαλείο; Αν ναι θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις. Έχει αποτελέσματα; Πότε το εφαρμόζουμε κτλ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 2:15 pm | |
| Ο συγκεκριμένος εξαχνωτής έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να κουβαλάς μαζί σου και μια μπαταρία αυτοκινήτου για να γίνει η εξάχνωση. Αν αυτό δεν σε πειράζει τότε οκ. Όμως γενικά η μέθοδος της εξάχνωσης είναι η πιο επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία και η πιο μπίζιλη. Είναι επικίνδυνη καθώς χρειάζεται συγκεκριμένος προστατευτικός εξοπλισμός (μάσκα, ειδικά φίλτρα της μάσκας για την αποφυγή των αναθυμιάσεων του ο.ο.). Είναι μπίζιλος τρόπος γιατί: Πρέπει να μην επικρατούν άνεμοι, θα πρέπει να κλειστούν οποιεσδήποτε οπές, ανοίγματα όπως οι θυρίδες στο καπάκι κλπ. Οι πάτοι και οι κυψέλες να μην είναι από πλαστικό γιατί διαφορετικά θα λιώσουν στο σημείο που θα εφάπτεται με τα μεταλλικά μέρη του εξαχνωτή. Επιπροσθέτως κρατάω μια μικρή επιφύλαξη στην παρακάτω τοποθέτηση μου αλλά ίσως να επιρρεάζεται η αποτελεσματικότητα σε περίπτωση διατρητών πάτων. Εφαρμογή όπως και στην ενστάλλαξη-διαβροχή, ψεκασμό με ο.ο. δηλαδή όποτε υπάρχει ο λιγότερος γόνος στην Κυψέλη. Ελπίζω να βοήθησα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την monarchis στις Τρι Φεβ 21, 2017 3:50 pm, 1 φορά | |
|
| |
vtoutoun Μέλος
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 3:31 pm | |
| Ε ναι μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με κάλυψες!! | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 10:00 pm | |
| Γιώργο, τι σημαίνει μπίζιλος; | |
|
| |
silahim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 238
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 10:10 pm | |
| την ίδια απορία έχω και εγώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τρι Φεβ 21, 2017 10:12 pm | |
| | |
|
| |
vtoutoun Μέλος
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τετ Φεβ 22, 2017 8:08 am | |
| Απάντηση για όσκαρ ήταν αυτή φίλε Monarchi!!! Λοιπόν μάγκες για να μην σας μπερδέψουμε κι άλλο με την Κρητική διάλεκτο η λέξη μπίζηλος σημαίνει δύσκολος-μπελαλίδικος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τετ Φεβ 22, 2017 2:50 pm | |
| Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Πλησιάζει η απονομή του θείου Όσκαρ. Νομίζω πως είναι στο τέλος της εβδομάδας. Περίμενα λίγο να δω αντιδράσεις από τα παιδιά αλλά μάλλον καράφλιασαν με αυτό που έγραψα και για αυτό δεν απάντησαν. Ευχαριστώ επίσης για την ετυμολογική επεξήγηση. | |
|
| |
olomelia BeeForce
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τετ Φεβ 22, 2017 7:50 pm | |
| το ρήμα πως είναι;
μπιζηλώ, μπιζηλίζω, ή κάτι άλλο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τετ Φεβ 22, 2017 8:21 pm | |
| Ρίξε μια ματιά εδώ. Ίσως να ξεδιαλύνει λίγο τα πράγματα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
olomelia BeeForce
| Θέμα: Απ: Εξατμιστής οξαλικού οξέως Τετ Φεβ 22, 2017 10:09 pm | |
| | |
|
| |
| Εξατμιστής οξαλικού οξέως | |
|