ΦΩΦΗ Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 90
| Θέμα: Καινούργια στην παρέα !! Τρι Μάης 25, 2010 1:07 pm | |
| ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΛΙ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ) ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.... | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Τρι Μάης 25, 2010 1:43 pm | |
| Kαλως ορισες Χαιρομαι να βλεπω "μελισσοχτυπημενες " γυναικες :lol: . Με τις ερωτησεις δεν κουραζεις και σιγουρα εισαι στο σωστο στεκι για αυτες . Καλη αρχη και καλη επιτυχια σου ευχομαι | |
|
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Τρι Μάης 25, 2010 9:05 pm | |
| Καλώς την Φώφη!!! Το τέλειο χόμπι για να ασχοληθείς δημιουργηκά κι ευχάριστα! Δεν κουράζεις κανέναν μην φοβάσαι! Ρώτα όσα θες! Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε χομπίστες (όπως κι εγώ) το ίδιο όπως έχουμε και ...βετεράνους! | |
|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Τρι Μάης 25, 2010 10:46 pm | |
| Καλησπέρα Φώφη.. Καλη αρχή σου εύχομαι στη προσπαθειά σου.. κεγώ πριν λιγους μήνες ετσι ξεκίνησα..και λίγο απο'δώ λίγο απο'κει κάτι μαθαίνω.. | |
|
xrisfiss Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Τετ Μάης 26, 2010 10:44 am | |
| Καλωσήρθες Φώφη στην παρέα μας, αν και αρχάριος μπορώ να σου πω απλά ότι ήρθες στο σωστό μέρος. Και πάλι καλωσόρισες. | |
|
elenhkal Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 41
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Πεμ Μάης 27, 2010 12:40 am | |
| Eιναι συναρπαστικες οι μελισσούλες σε κανουν να ξεχνας τα πάντα.. Καλώς όρισες | |
|
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Καινούργια στην παρέα !! Δευ Μάης 31, 2010 12:03 pm | |
| Καλώς όρισες Φώφη στην παρέα μας | |
|