| Αγορά μελιτοεξαγωγέα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 1:06 am | |
| Ψάχνω να αγοράσω τον πρωτο μου μελιτοεξαγωγέα. Θέλω να τριγάω 25-30 μελισσάκια και νομίζω πως η καλυτερη λύση θα ήταν ενας 6αρης. Ψάχνοντας λίγο όμως διαπίστωσα πως δεν υπάρχουν πολλοί 6αρηδες και συνήθως συνδιάζονται με μοτέρ άρα η τιμή τους αναβαίνει. Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω ένα 4αρη χειροκίνητο για αρχή, στον οποίο αν χρειαστεί θα βάλω μοτερ με πατέντα. Οι δύο που κοιτάζω τώρα είναι αυτοί : 1) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]2) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Είναι κανείς που έχει άποψη για κάποιων από αυτούς τους; Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο θα σας ήμουν ευγνώμων! | |
|
| |
pierios Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 66
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 8:53 am | |
| | |
|
| |
thoma.sbees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 298
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 9:00 am | |
| οι μελιτοεξαγωγείς ανάλογα με το είδος έχουν και το αντίστοιχο κόστος και οι τιμές στα καταστήματα ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους οι δύο συγκεκριμένοι που αναφέρεσαι ειναι με χειροκίνητη αναστροφή πλαισίων και έχουν διαφορά μεταξύ τους στα πόδια. ο ένας είναι ΙΝΟΧ ο άλλος όχι για αυτό και η διαφορά της τιμής. όποιον και να πάρεις την ίδια δουλεια θα κάνεις | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 9:48 am | |
| Από τους 2 που παρουσιάζεις, ο μινέλι φαίνεται καλύτερος (φουλ ίνοξ και φθηνότερος!!??? ), ο τρόπος που λειτουργούν είναι ο ίδιος όπως είπε και ο thomas. Τσέκαρε και έναν "georgakis" (Πάντα στην ίδια κατηγορία που επέλεξες 4άρι χειρ.) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Καλημέρα..! | |
|
| |
thoma.sbees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 298
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 10:15 pm | |
| - Throubee έγραψε:
- Από τους 2 που παρουσιάζεις, ο μινέλι φαίνεται καλύτερος (φουλ ίνοξ και φθηνότερος!!??? ),
είναι τιμή χωρίς ΦΠΑ | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τρι Φεβ 02, 2016 10:50 pm | |
| Έχω τον Μινέλι εδώ κ 4 χρόνια , εξυπηρετωντας 25 μελισσια, ανετα, χωρις κανένα πρόβλημα. Ευχρηστος, πλένεται εύκολα.
| |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τετ Φεβ 03, 2016 8:58 am | |
| Thomas έχεις δίκιο.Καλημέρα
| |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τετ Φεβ 03, 2016 7:29 pm | |
| Εγώ φέτος αγόρασα του Γιωργάκη. Μια χαρά είναι. Έμπειρος μελισσοκόμος έχει έναν με 12 (ή 16 δε θυμάμαι) πλαίσια και μου τον συνέστησε. Είναι από inox ενώ τα πόδια από αλουμίνιο. Κάνεις παραγγελία και στον στέλνουν. Είναι και ελληνικός! 300?. | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Αγορά μελιτοεξαγωγέα Τετ Φεβ 03, 2016 11:57 pm | |
| Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! | |
|
| |
| Αγορά μελιτοεξαγωγέα | |
|