| Γεια σας!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jim_melas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Γεια σας!!! Παρ Μάης 07, 2010 7:43 pm | |
| Γεια σας κι απο εμενα! με λενε Δημητρη, και εδω και καιρο θελω να παρω μελλισια! ηρθε η ωρα τελικα και θα παρω για αρχη 30! εχω αρχισει και κοιταω τα πολυ ενδιαφεροντα θεματα που εχετε εδω! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Παρ Μάης 07, 2010 11:53 pm | |
| Kαλως ορισες Δημητρη στην παρεα μας και καλη αρχη. | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Σαβ Μάης 08, 2010 12:36 pm | |
| Γεια σου Δημητρη και απο εμενα. Πολλα δεν ειναι για αρχη τα 30? Γιαννης | |
|
| |
jim_melas Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Σαβ Μάης 08, 2010 12:53 pm | |
| - LOBE έγραψε:
- Γεια σου Δημητρη και απο εμενα.
Πολλα δεν ειναι για αρχη τα 30? Γιαννης γεια σας παιδια!!! ευχαριστω κατ αρχην για το καλωσορισμα!!! γιαννη, ο πατερας ενος φιλου μου ειναι μελισσοκομος, και εχει ολη την καλη διαθεση να με βοηθισει! εχω παει 2-3 φορες μαζι του για τρυγο, και προλαβαμε να τρυγισουμε γυρω στα 70-80 μελισσια! γι αυτο πηρα την αποφαση για 30! μου ειπε θα μου δωσει μικρα μελισσια να αρχισω να μαθαινω φτιαχνοντας τα. (καλα τα λεω;;; ) αυτο που θελω να σας ρωτησω... για αρχη, (γιατι θα επακολουθησουν κι αλλες ερωτησεις ), ειναι αν ξερετε να μου πειτε τι χρειαζεται να κανω για να βγαλω μελισσοκομικο βιβλιαριο! κατι ακουσα οτι εχει αλλαξει ο νομος; ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Σαβ Μάης 08, 2010 2:32 pm | |
| Αλλο να εχεις δει να σου εχουν πει να εχεις διαβασει πως πεταει ενα αεροπλανο και αλλο να το παρεις στα χερια σου και να το απογειωσεις. Η γνωμη μου ειναι ξεκινα με λιγοτερα μετρα τις δυναμεις σου, και του χρονου αποφασιζεις ποσα μελισσια μπορεις να συντηρησεις. Οσο για τα υπολοιπα θα ενημερωθεις απο τη διευθυνση γεωργιας της νομαρχιας που υπαγεσαι. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Κυρ Μάης 09, 2010 12:06 am | |
| Δημητρη για το μελ. βιβλιαριο δες στο αναλογο θεμα . Αν θες την γνωμη μου συμφωνω με τον LOBE για τον αρθμο μελισσιων . Την γνωμη την λεμε παντα καλοπροαιρετα . Εγω αγορασα απο εναν παλιο και μεγαλο σε ηλικια μελισσοκομο 2 κυψελες ( ηθελα να ξεκινησω με 10 αλλα με σταματησε και καλα μου εκανε) μου τις χωρισε και εγιναν 4 , (καμμια 10αρα σε πλαισια) εχασα την μια και τωρα ειναι 6 σε αυξηση.Ολα μεσα σε ενα χρονο σχεδον. Και να φανταστεις οτι ξεκινησα μονη μου τελειως και τωρα εχω διπλα μου δυο καλους φιλους που με βοηθανε . Σιγουρα ο μπαμπας του φιλου σου θελει να σε βοηθησει , αλλα να "δωσει " και τις παραφυαδες που εκοψε φετος Το θεμα ειναι να παρεις τοσες οσες μπορεις να φροντιζεις μονος σου , παραλληλα να εχεις βοηθεια και την χαρα της προοδου και να μην απογοητευτεις. Οι φορες που πηγες στα μελισσια ηταν οι καλυτερες.......του τρυγου. Σκεψου και ολα τ αλλα για αρχη, βαψιματα ,συντηρηση , μεταφορες, χρονος που πρεπει να διαθεσεις και ενα καρο αλλα. Μ αυτα δεν προσπαθω να σε αποτρεψω απλα να κανεις μια δευτερη σκεψη για να μην απογοητευτεις. Η αποφαση δικη σου και η χαρα δικη μας που θα σε εχουμε εδω Και ελπιζω στην επομενη συναντηση μελων Αθηνας να δηλωσεις συμμετοχη :albino: | |
|
| |
jim_melas Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Δευ Μάης 10, 2010 1:14 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
....Και ελπιζω στην επομενη συναντηση μελων Αθηνας να δηλωσεις συμμετοχη :albino:
....Σκεψου και ολα τ αλλα για αρχη, βαψιματα ,συντηρηση , μεταφορες, χρονος που πρεπει να διαθεσεις και ενα καρο αλλα. κατ αρχην να σε ευχαριστισω για το θερμο καλωσορισμα!!! σιγουρα την επομενη φορα που θα γινει συναντηση αθηνας θα ειμαι κι εγω μεσα!!! εχεις δικιο για αυτα που λες! το σκεφτικα και λεω να αρχισω με αρκετα λιγοτερα! ερωτηση: λες για μεταφορα! αν δεν εχω φορτηγακι, (που δεν εχω) οι μεταφορες πως γινοντε; ετσι κι αλλιως αιτηση για φορτηγακι μπορω να κανω μετα την αγορα των μελισσιων. συγνωμη για τις πολλες και ισως κουτες ερωτησεις... αλλα... βλεπεις ... ασχετος προς το παρον!! ευαριστω πολυ!!! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Δευ Μάης 10, 2010 1:34 pm | |
| Δημητρη καμμια ερωτηση δεν ειναι κουτη ή χαζη οταν ειναι να μαθουμε. Και εγω σχετικα .........ασχετη ειμαι :lol: Μεταφορες μεγαλων αποστασεων δεν εχω κανει ακομη γιατι θελω να τα εχω κοντα μου τα κοριτσια να μαθαινω και επειδη αυτη την χρονια δεν εχω στοχο το μελι αλλα την αυξηση και χτισιμο νεων κηρηθρων. Οι απαραιτητες μεταφορες εχουν γινει με τρευλερ και το μελισσοκομειο μου το εχω σκεφτει μελλοντικα στατικο. Προς το παρων αν δεν εχεις μεσον μεταφορας ρωτα στο κοντινοτερο δασαρχειο της περιοχης σου που μπορεις να τοποθετησεις κυψελες . Οποιο ερωτημα και απορια εχεις ανοιξε αναλογο θεμα να δεν υπαρχει ηδη | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Τρι Μάης 11, 2010 10:50 am | |
| Καλώς ήρθες Δημήτρη!!! Βρε άγχος όλοι για κουραστικές κι ανόητες ερωτήσεις! Χαλαρώστε βρε παιδιά και ρωτήστε :face: Εύχομαι ότι καλύτερο για το ξεκίνημά σου!!! | |
|
| |
jim_melas Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Τετ Μάης 26, 2010 12:33 pm | |
| καλημερα παιδια! τελικα... με πεισατε και λεω να παρω για αρχη 2-3 μελισσια! τωρα... ο δικος μου που θα μου τα εδεινε, αυτην τη στιγμη, και για καιρο δεν θα ειναι αθηνα! καποιος απο εσας ειναι ευκαιρος να ασχολιθει λιγο μαζι μου για αγορα και στιρηξη;;;!! ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
elenhkal Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 41
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Πεμ Μάης 27, 2010 1:06 am | |
| Καλά ειναι 2-3 για αρχη, ξεκινησα πριν λιγο καιρό με 10 και τρεχω και δε φτάνω ..και δεν ασχολουμε με κατι αλλο , πολυ διαβασμα, μαθήματα στο Ι.Γ.Ε. ιντερνετ .. καλή αρχή | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Γεια σας!!! Δευ Μάης 31, 2010 12:05 pm | |
| Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή αρχή!!! Μια χαρά είναι 3 μελίσσια | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| |
| |