cyber2li Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 317
| Θέμα: Είδος Θυμαριού; Κυρ Μάης 10, 2015 12:46 pm | |
| | |
|
manos_skl Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 8
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Κυρ Μάης 10, 2015 6:56 pm | |
| Αλλοι την ονομάζουν αγρια ριγανη | |
|
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Κυρ Μάης 10, 2015 7:44 pm | |
| Ανθίζει ταυτόχρονα με το θρούμπι (ή θρίμπα), πιο πολύ μοιάζει με αυτό παρά στο θυμάρι, στη μύτη φέρνει ανάμεσα σε θρούμπι και ματζουράνα. Οι μέλισσες το δουλεύουν αυτή την εποχή. Διαφορετικό από την άγρια ρίγανη που φύεται στην Κρήτη σε εικόνα και άρωμα. Τώρα από όνομα θα σας γελάσω..μπορεί να ξέρει ο monarchis που έχει στο μελισσοκομείο του!! | |
|
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Κυρ Μάης 10, 2015 8:04 pm | |
| Αγριομαντζουράνα το λένε οι ντόπιοι αλλά δεν έχω βρει μέχρι τώρα παιδιά κάτι το οποίο να υπάρχει αντιστοιχία. Πάντως ολντως το δουλεύουν πολύ οι μέλισσες. | |
|
cyber2li Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 317
| |
pas-kala Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Δευ Μάης 18, 2015 7:11 pm | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]/??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? | |
|
pas-kala Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Δευ Μάης 18, 2015 7:15 pm | |
| μοιάζει με το προηγούμενο αλά έχει πιο λεμονάτη μυρωδιά | |
|
gianhs8 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147
| Θέμα: Απ: Είδος Θυμαριού; Τρι Μάης 19, 2015 8:56 am | |
| και η σκουπα ειναι συγγενικο με το θυμαρι? ειναι σε τεραστια εκταση και χτες την δουλεβανε παρα πολυ εντατικα επειδη ειναι η πρωτη μου φορα σε τετοια ανθοφορια ξερει καποιως εαν χρειαζεται καποιων ειδικο χειρισμο? απο οτι μου ειπανε δεν επειρεαζεται απο τον καιρο και μενει κανα μηνα ανθισμενη και συνηθως οπου υπαρχει ακολουθει και το θυμαρι μετα. ισχυει κατι τετοιο? | |
|