Καλημέρα στην παρέα.νεος και εγώ στο άθλημα,θα παραλαβω τα μελίσσια μου σε μερικές μερες .ενω όμως έχω δικά μου χωράφια για να τις βάλω ,κανένα δεν είναι τελείως κατάλληλο. Το ενα είναι πολύ κοντά στο χωριό,περιπου 50 μετρα ,το άλλο είναι ένα λιοφυτο αναμεσα σε παρα πολλά λιοφυτα και το καλοκαίρι με τον δακο θα τις ψοφησουν όλες, και το τρίτο και επικρατέστερο είναι πανω στον δρόμο και καταβορινο.προσφέρθηκε λοιπον ένας φίλος να τις βάλω σε ενα λιοφυτο του που το κανει βιολογικο ,είναι ανατολικό και προστατευμένο απο βορρά νότο και δύση έχει ποταμό στα 500 μετρα και φουλ μαμ ,ειναι τιγκα στο φασκομηλιά ρίγανη θρουμπα και έχει και κάποια περιβόλια με πορτοκαλιές. Ο προβληματισμος μου είναι οτι το καλοκαίρι παει εκεί δυο άλογα για περιπου 2 μηνες και φοβαμαι μην τους κανουν καμια ζημιά οι μέλισσες, καθως τα άλογα θα είναι δεμενα, αν δουν οτι τις βολευει να πίνουν απο το νερό των αλόγων. Θα βάλω βέβαια και ποτιστρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μην την πάθει ο φίλος μου απο την καλοσύνη του.ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία βοήθεια.