| Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit | |
|
+6RODOSBEE mpampis13 BillBee spithoyras ntriant dammel63 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Τρι Ιουν 23, 2015 11:32 pm | |
| Μισό...μισο μοιάζει η είναι αυτή.ας μας πει κάποιος που την έχει....και τα κινεζια Salomon μοιάζουν απόλυτα με τα γνήσια αλλά δεν έχουν καμία σχέση...και της ανελ μοιάζει.... Μια ακομα ερώτηση μια και εγώ αγοράζω από miniinthebox Kai aliexpress...σε ότι έχω πάρει δασμούς δεν πλήρωσα...και και το μαχαίρι απολεπισμου και το διαθλασομετρο δεν είχαν δασμούς....ομως εδω είναι ebay που λέει ότι φορτώνει από πακιστάν...σε πιο πάνω ποστ διάβασα ότι το πήρατε από Αγγλία....αν θελετε αναλύστε μας τι παίζει. Να εισαστε καλα | |
|
| |
RODOSBEE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Τετ Ιουν 24, 2015 9:39 am | |
| ΓΙΑ να ξερεις Μπαμπη οτι καποια πραγματα καποια σαι τ οπως το bangood to alliexpres εχουν "σταθμους " σε ευρωπαικη χωρα ,οποτε το εμπορευμα ερχετε απο το ταχειδρομειο σταθμο πχ Σουηδειας και φενετε οτι μπηκε στην Ελλαδα απο ευρωπαικη χωρα οποτε δεν εχει δασμους αν ερθει απο την χωρα αυτη χωρις ενδιαμεσο σταθμο να βαφτισει ευροπαικο εχει φορους .Τωρα η εταιρεια που εγραψα παραπανω ,η mannlaken , ειναι αμερικανικη με υποκαταστημα στην Αγγλια οπωτε μπορει να πουλησει στην ευρωπη τα προιωντα της χωρις δασμους και τελωνεια . Το ε-bay στελνει ο προμηθευτης αμεσα και μπορει να εχει φορους . και αν δεν κανω λαθος τωρα εκτος απο τα μεταφορικα υπολογηζει τις μερες αφιξης και τους φορους .
| |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Τετ Ιουν 24, 2015 9:50 am | |
| Άρα η στολή που αντιστοιχη στο πιο πάνω λινκ δεν είναι αυτή που εχεις και μας περιεγραψες εσύ έτσι; Και κάτι ακομα για τα νούμερα....πηρες ολόσωμη φόρμα έτσι;σε σχέση με τα ρουχα που φοράς αντιστοιχη και το νούμερο της φόρμας; | |
|
| |
RODOSBEE Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Τετ Ιουν 24, 2015 5:39 pm | |
| Φιλε μου αυτη η φορμα που πηρα ειναι XL την πηρα κανονικια στο μεγεθος μου εξαλου απο μεσα μονο ενα πλουζακι για το ιδρωτα και μου ειναι μια χαρα . Η ποιοτητα της ειναι αμερικανικη φερμουαρ ΥΚΚ επιγονατιδες διπλα βεκρο που ασφαλιζουν τα φερμουρ κουκουλα ανετη το δικτυ προστα χοντρο και πολυ καλη εργονομια
| |
|
| |
ntriant Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Τετ Ιουν 24, 2015 6:07 pm | |
| | |
|
| |
ntriant Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Πεμ Ιουν 25, 2015 12:30 pm | |
| εκανα προσφορα 60 $ στον πακιστανο .Περιμενω απαντηση. | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Κυρ Ιουν 28, 2015 10:56 pm | |
| Δείτε αυτήν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Και αυτήν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Δεν το ήξερα αυτό το site ,πρέπει να είναι τύπου ebay. Σκέφτομαι να παραγγειλω το δευτερο ,καλό φαινεται έχει και μια καλή κριτική. | |
|
| |
ionis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 207
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 12:41 am | |
| Απαγορεύεται να βγάλεις χρήματα στο εξωτερικό από Απόψε το βράδυ. Είπαν όμως ότι οι βίζες θα είναι οκ | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 2:28 am | |
| Πρώτα από όλα από το Ali express έχω πάρει παρα πολλά πραγματάκια..συνηθως τα μεταφορικά είναι δωρεαν με το μείον ότι κάνουν από 15-35 μέρες να έρθουν,αν δεν βιαζεσε μια και έχω μια ακρη με ένα κινέζο που έχει ηλεκτρονικό μαγαζί στο αλί μπορώ να μάθω αν αξίζει και ποσο καλύτερα,αν γίνετε,μπορούμε να την βρούμε. Έπειτα...παρακαλω να προσέχουμε τι γράφουμε μέρες που είναι δεν χωράνε παρεξηγήσεις...απαγορευονται τα εβασματα στο εξωτερικό ώστε να αποφύγουμε κάτι καταστασης σαν του Λιάπη και του Κυριάκου Μητσοτάκη που έστελναν τα χρήματα τους στο εξωτερικό ώστε να τα έχουν ασφαλη....οχι για αγορές από ιντερνετικο κατάστημα...μην σπερνουμε πανικο χωρίς λόγο ειμαστε που ειμαστε....αντε να μην πω...σαν λαός...μην τους σπρωχνουμε κιολας | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 12:06 pm | |
| Μπάμπη ,αν σε βολεψει, ψαξτο. Δεν θα ήταν κακή μια δεύτερη γνώμη και δεν θα με πείραζε να γλυτωσω και κάνα φράγκο. Ευχαριστώ. Ερώτηση: είναι ασφαλής ο τρόπος πληρωμής στο aliexpress? Γιατί είδα ότι δεν έχει paypal αλλά σου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 5:06 pm | |
| Μια prepaid και είσαι κομπλέ. Είναι visa η κάρτα έχει τοσο χρήματα όσα της βάζεις άρα δεν μπορούν να σου πάρουν φράγκα από μέσα.....αν πας στην κίτρινη τραπεζα με το καραβάκι είναι και δωρεαν η καρτα και δωρεαν η φόρτωσης της. Οκ επικοινωνώ με τον Λί και θα γράψω ότι μου πει. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 5:09 pm | |
| Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν συναλλαγές με εξωτερικό είτε με πιστωτικές είτε με prepaid και αυτό γιατί θα πρέπει να δωθεί η τραπεζική εντολή από την εγχώρια τράπεζα για την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό. Χθες προσπάθησα να κάνω αγορά μέσω prepaid αλλά δεν με άφηνε. Την είχα φορτίσει πρόσφατα. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit Δευ Ιουν 29, 2015 5:22 pm | |
| Είσαι σίγουρος; Για δοκίμασε σημερα μια και μεταφορές χρηματων,e banking,αγορές μέσω κάρτας δουλεύουν κανονικά...σημερα...για δοκίμασε,στο λέω μια και έγινε αγορά εργαλειοθηκης από το eBay μέσω της εταιρείας που εργάζομαι σημερα. | |
|
| |
| Στολη Eco-Keeper Vented Bee Suit | |
|