| Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | |
|
+7thodoris981 giannisae86 priamos1980 apostolos gia monarchis mpampis13 vassilis 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τρι Μαρ 03, 2015 7:58 am | |
| | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τρι Μαρ 03, 2015 7:29 pm | |
| Βασίλη τον εχεις κάνει αυτόν τον κύκλο; Αν όχι θα είσαι; | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τετ Μαρ 04, 2015 3:21 pm | |
| Καλησπέρα Μπάμπη, Θα είμαι στο σεμινάριο. Δεν τό έχω κάνει. Θα σε δώ εκεί; | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τετ Μαρ 04, 2015 4:17 pm | |
| εκλεισα ηδη......θα τα πουμε εκει...θα σε παρω τηλεφωνο την Παρασκευη κατα της 12.00 | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τετ Μαρ 04, 2015 6:35 pm | |
| Τυχεροί... Ζηλεύω! | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τετ Μαρ 04, 2015 9:48 pm | |
| Αγαπητέ μας monarchis αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε καλές σημειώσεις και φωτό-video θα τα θέσουμε υπόψιν του φιλοθεάμονος κοινού μας. | |
|
| |
apostolos gia Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7
| Θέμα: καλησπερα Πεμ Μαρ 19, 2015 10:08 pm | |
| εχει ξεκινησει το σεμιναριο?
| |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μαρ 19, 2015 11:05 pm | |
| οχι φιλε μου το σεμιναριο ειναι 8-9-10 Μαιου.....βεβαια για εμενα κανονικα εχει τελειωσει,,,ε Βασιλη????? | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παρ Μαρ 20, 2015 3:57 pm | |
| Καλησπέρα Μπάμπη, έστειλα το 50άρι για κράτηση στη Βασιλοτροφία... Ελπίζω να σε δώ εκεί... Τώρα στην Ερμιόνη παλεύω μ' ένα μικρό που μούκανε βασιλοκελιά πριν 20 μέρες και περιμένω μια καλή μέρα... Χάλια ο καιρός... | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παρ Μαρ 20, 2015 5:52 pm | |
| Ότι θα με δεις θα με δεις σιγουρα.αρκει να πετύχω την ημερομηνία...... | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παρ Μαρ 20, 2015 9:43 pm | |
| κραταε σημειωσεις και δωστε και σε μας του μακρινους, για να παω σε σεμιναριο περιμενω εναν τον χρονο καστορια και μετα τρεχω γιαννενα και κοζανη, δραμα η κατασταση | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παρ Μαρ 20, 2015 10:34 pm | |
| Ό,τι πέσει στα χέρια μας θάναι κοινός τόπος για όλους εδώ μέσα.. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 1:03 pm | |
| Αύριο ξεκινάει το σεμινάριο. Υπαρχει κάποιος άλλος συνφορουμιτης που θα είναι εκεί; Εγώ και ο Βασίλης θα ειμαστε. | |
|
| |
giannisae86 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 52
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 2:57 pm | |
| καλο ακουγεται αλλα 130 ευρω μου φαινονται πολλα.με 150 παρακολουθησα ολο τον πρωτο κυκλο του ιγε στο κτημα συγγρου και αλλα τοσα εχει το επαγγελματικο.το μειον βεβαια ειναι οτι κρατανε 3 μηνες και αν μενεις μακρια η δεν εχεις χρονο ειναι θεμα.αντε και με δυνατες βασιλισσες και καλα μελια σε ολους.
| |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 4:08 pm | |
| - vassilis έγραψε:
- Ό,τι πέσει στα χέρια μας θάναι κοινός τόπος για όλους εδώ μέσα..
Τιμή σου!!! | |
|
| |
giannisae86 Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 4:45 pm | |
| δεν το ειπα ειρωνικα ειναι απλα η αποψη μου. | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 5:36 pm | |
| - thodoris981 έγραψε:
- vassilis έγραψε:
Τιμή σου!!! +1 | |
|
| |
apissh Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 5:43 pm | |
| θα ειμαι και εγω εκει θα τα πουμε απο κοντα!!!! | |
|
| |
av Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πεμ Μάης 07, 2015 9:32 pm | |
| - vassilis έγραψε:
Βασίλη να πάρω και εγώ ένα νουμεράκι πλς | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παρ Μάης 08, 2015 1:07 am | |
| paidia θελω σημειωσεις αν μπορειτε ξεκινησα και φετος την βασιλοτροφια και δεν βρισκω το λαθος μου τα ποσοστα μου ειναι δραματικα 8 κελια στα 30 | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σαβ Μάης 09, 2015 11:13 am | |
| Εύχομαι σε όλους σας εκεί στο ΓΠΑ καλό και αποδοτικό σεμινάριο... εγώ μάλλον τόχασα αφού κάποιες υποχρεώσεις με κρατούν στην Ερμιόνη όλη τη βδομάδα... | |
|
| |
BillBee Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σαβ Μάης 09, 2015 2:30 pm | |
| για όσους είστε εκεί δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα να ανεβάζατε και κανένα βιντεάκι στο youtube. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κυρ Μάης 10, 2015 1:20 am | |
| Καλησπερα. Εγώ βιντεάκια δεν τραβάω ώστε να ανεβάσω κάτι. Τώρα αν ο συμφουριτης από το Λασίθι,που δεν έχω καταλάβει ποιος είναι μια και δεν ξέρω το όνομα του και κρητικούς έχουμε 5-6,τραβήξει κάτι ας ανεβάσει. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κυρ Μάης 10, 2015 7:46 pm | |
| Για άλλη μια φορα τέλεια οργανωμένο το σεμινάριο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου. Ο κ. Χαριζανης μαζί με τον μοναδικό κ.Λαζαρακη και την ομάδα των φοιτητών τους οργάνωσαν καταπληκτικά ενα ακομα τριήμερο. Απαντησαν υπομονετικά σε όλες τις απορίες μας,μαθαμε πολλά μυστικά για την βασιλοτροφια και για άλλη μια φορα ο απολαυστικός κ.Λαζαρακης μας χάρισε μοναδικές στιγμες. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα σε όλους τους. | |
|
| |
| Σεμινάριο Παραγωγής Βασιλισσών και Βασιλικού πολτού από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | |
|