| Μελισσοκομικός σύλλογος | |
|
+3matteus lingistis meligonis 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
meligonis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Μελισσοκομικός σύλλογος Παρ Φεβ 20, 2015 8:47 pm | |
| Καλησπέρα σας. Ανοίγω το θέμα μια και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Στις προυποθέσεις απόκτησης μελισσοκομικού βιβλιαρίου, αναφέρεται η βεβαίωση από μελισσοκομικό σύλλογο. Το ερώτημά μου είναι αν όλοι οι σύλλογοι μιας περιοχής έχουν την αρμοδιότητα να εκδώσουν την βεβαίωση, ή πρέπει ο σύλλογος να είναι μέλος της Ο.Μ.Σ.Ε. Αν είναι κάποιος μέλος σε σύλλογο των Μεσογείων ή γνωρίζει για συλλόγους στην περιοχή, ας μου πεί. | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Παρ Φεβ 20, 2015 11:19 pm | |
| | |
|
| |
meligonis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Σαβ Φεβ 21, 2015 10:12 am | |
| | |
|
| |
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Σαβ Φεβ 21, 2015 5:20 pm | |
| Καλησπερα φιλε, αν εισαι τυχερος και τους πεις οτι τα λιγα μελισσια που εχεις τα επιασες απο αφεσμους θα σου βγαλουν βιβλιαριο χωρις να εχεις την χαρτουρα. Αλλιως θα σου ζητησουν να εχεις βεβαιωση από μελισσοκομικο συλλογο. Στον μελισσοκομικο συλλογο θα σου ζητησουν βεβαιωση απο μελισσοκομο οτι σου πουλησε μελισσια, αλλιως μπορει να μην σου δινουν και αυτοι γιατι φοβουνται μην ειναι κλεμμενα κτλπ.
Εμενα μου εβγαλαν το μελισσοκομικο βιβλιαριο χωρις χαρτια και δηλωσαμε 10 μελισσια. Μετα επρεπε να δηλωσω τα υπολοιπα που αγορασα. Πηγαμε στα κεπ μαζι με τον μελισσοκομο που μου πουλησε τα μελισσια καναμε υπευθυνη δηλωση και αναθεωρησε το βιβλιαριο του να φαινετε δηλαδη οτι ταδε μελισσια μεταφερθηκαν απο αυτον σε εμενα. Κατοπιν συννενωσης ερχεται ο γεωπονος και τσεκαρει τα μελισσια.
Ειναι ενα μπαχαλο ολη η διαδικασια και ο καθενας θα σου λεει τα δικα του. | |
|
| |
meligonis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Σαβ Φεβ 21, 2015 7:58 pm | |
| Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητη η βεβαίωση του συλλόγου. Τουλάχιστον για λίγα μελίσσια. Για να δούμε... | |
|
| |
av Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Σαβ Φεβ 21, 2015 10:03 pm | |
| θα χρειαστεις και αποδειξη αγορας κυψελων. απο κορωπι ειμαι και εγω φιλε | |
|
| |
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Σαβ Φεβ 21, 2015 11:50 pm | |
| - av έγραψε:
- θα χρειαστεις και αποδειξη αγορας κυψελων. απο κορωπι ειμαι και εγω φιλε
Οχι τι αποδειξη... καμια σχεση εγραψα παραπανω τι χρειαστηκε τοθλαχιστον στην περιπτωση μου. Δεν νομιζω οτι κοβουν αποδειξεις οι μελισσοκομοι. | |
|
| |
meligonis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 12:19 am | |
| - av έγραψε:
- θα χρειαστεις και αποδειξη αγορας κυψελων. απο κορωπι ειμαι και εγω φιλε
Ευχαριστώ συντοπίτη. Να γνωριστούμε. | |
|
| |
woolf Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 55
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 12:07 pm | |
| καλημέρα είναι απαραίτητη η βεβαίωση από σύλλογο όπως και οι αποδείξεις για την αγορά των κυψελών όσο και τω μελισσοσμηνων όπως και φωτοτυπία του βιβλιαρίου του μελισσοκόμου που στα πούλησε . για τα μελισσοσμηνη μπορείς και χωρίς αποδείξη μόνο με ένα χαρτί από τον μελισσοκόμο ότι σου έδωσε τα σμήνη είμαι σε σύλλογο στην αττική αν θέλετε στείλτε μου πμ για περεταίρω.
| |
|
| |
priobolos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121
| Θέμα: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 5:56 pm | |
| επειδή έβγαλα πρόσφατα βιβλιάριο μου δώσανε και συμπλήρωσα μια δήλωση ότι δεν υπάρχει μελισσοκομικός σύλλογος στην περιοχή που μένω με σφραγίδα από τα Κ.Ε.Π.τώρα για το πως απόκτησες τα μελίσσια σου θα σου ζητήσουν αποδείξεις | |
|
| |
meligonis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 6:41 pm | |
| Από ότι είδα, από συλλόγους καλά πάμε εδώ. Είχα μια πρώτη επαφή, πήρα κάποιες πληροφορίες. Ρωτώντας πάς στην πόλη λένε. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 6:43 pm | |
| Νομίζω οτι δεν χρειάζονται απόδειξης για τις κυψέλες,όπως οτι μπορεί μελισσοκόμος να σου δώσει μια απλή βεβαίωση οτι σου εδωσε ΠΑΡΑΦΥΆΔΕΣ...εχει σημασία μια κ οι παραφυάδες δεν του αλλάζουν το μελισσοκομικό βιβλοαριο | |
|
| |
meligonis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Κυρ Φεβ 22, 2015 6:59 pm | |
| - mpampis13 έγραψε:
- Νομίζω οτι δεν χρειάζονται απόδειξης για τις κυψέλες,όπως οτι μπορεί μελισσοκόμος να σου δώσει μια απλή βεβαίωση οτι σου εδωσε ΠΑΡΑΦΥΆΔΕΣ...εχει σημασία μια κ οι παραφυάδες δεν του αλλάζουν το μελισσοκομικό βιβλοαριο
Αλλο σμήνος, άλλο παραφυάδα. Σωστό και αυτό. | |
|
| |
woolf Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Τετ Φεβ 25, 2015 2:46 am | |
| - meligonis έγραψε:
- mpampis13 έγραψε:
- Νομίζω οτι δεν χρειάζονται απόδειξης για τις κυψέλες,όπως οτι μπορεί μελισσοκόμος να σου δώσει μια απλή βεβαίωση οτι σου εδωσε ΠΑΡΑΦΥΆΔΕΣ...εχει σημασία μια κ οι παραφυάδες δεν του αλλάζουν το μελισσοκομικό βιβλοαριο
Αλλο σμήνος, άλλο παραφυάδα. Σωστό και αυτό. χρειάζονται απόδειξης για τις κυψέλες | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Τετ Φεβ 25, 2015 7:05 am | |
| Κάτσε τώρα γιατί θα μας τρελάνουν.εχω κυψέλες 3 χρόνια πλέον.εχω κυψέλες που μου εδωσε θείος μου μελισσοκόμος που γ παράτησε,εγώ που του χρόνου λέω να ανοίξω βιβλιάριο που θα βρω απόδειξης για όλες αυτές.
| |
|
| |
woolf Μέλος
| Θέμα: Απ: Μελισσοκομικός σύλλογος Τετ Φεβ 25, 2015 4:06 pm | |
| - mpampis13 έγραψε:
- Κάτσε τώρα γιατί θα μας τρελάνουν.εχω κυψέλες 3 χρόνια πλέον.εχω κυψέλες που μου εδωσε θείος μου μελισσοκόμος που γ παράτησε,εγώ που του χρόνου λέω να ανοίξω βιβλιάριο που θα βρω απόδειξης για όλες αυτές.
δύστυχος έτσι είναι για τισ κυψέλες που θα δηλωσεις θέλει τιμολόγια για εμβρυοθαλαμους οι όροφοι δεν τους ενδιαφερουν | |
|
| |
| Μελισσοκομικός σύλλογος | |
|