| Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. | |
|
+9mpampis13 psath Adami Drone Throubee ΜπαμπηςΚαστορια Mactas Johnniebee monarchis dennisfourt 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dennisfourt Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 9:13 pm | |
| Καλησπέρα σε όλους.Ονομάζομαι Διονύσης και είμαι από τα Ιωάννινα. Ασχολούμουν τελείως περιστασιακά εδώ και ένα χρόνο βοηθώντας έναν ξάδερφο μου που είναι μέλος στο φόρουμ,και μου το σύστησε.Έτσι σιγά σιγά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα άρχισε να με ενδιαφέρει περισσότερο.Έτσι πήρα την απόφαση από φέτος να ξεκινήσω πιο συστηματικά και πιο σοβαρά . Όποτε σίγουρα θα χρειαστώ οποιαδήποτε συμβουλή και βοήθεια έχετε να προσφέρετε και ελπίζω να τα λέμε συχνά. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 9:14 pm | |
| | |
|
| |
Johnniebee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 300
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Mactas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 9:15 pm | |
| Καλώς ορισες στην παρεα και καλη αρχη | |
|
| |
ΜπαμπηςΚαστορια Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 119
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 10:23 pm | |
| καλώς τον... η παρέα μεγαλώνει .... | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Παρ Φεβ 13, 2015 11:39 pm | |
| | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Σαβ Φεβ 14, 2015 12:44 am | |
| | |
|
| |
ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Κυρ Φεβ 15, 2015 7:37 pm | |
| καλώς ήρθες βρε πατριώτη.....έχουμε να πούμε πολλά | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Κυρ Φεβ 15, 2015 8:16 pm | |
| | |
|
| |
priobolos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121
| Θέμα: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή Κυρ Φεβ 15, 2015 8:28 pm | |
| καλώς ηρθες δυονίση μάλλων εφαγες | |
|
| |
2nios Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 61
| Θέμα: Απ: Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. Κυρ Φεβ 15, 2015 10:47 pm | |
| - dennisfourt έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους.Ονομάζομαι Διονύσης και είμαι από τα Ιωάννινα. Ασχολούμουν τελείως περιστασιακά εδώ και ένα χρόνο βοηθώντας έναν ξάδερφο μου που είναι μέλος στο φόρουμ,και μου το σύστησε.Έτσι σιγά σιγά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα άρχισε να με ενδιαφέρει περισσότερο.Έτσι πήρα την απόφαση από φέτος να ξεκινήσω πιο συστηματικά και πιο σοβαρά .
Όποτε σίγουρα θα χρειαστώ οποιαδήποτε συμβουλή και βοήθεια έχετε να προσφέρετε και ελπίζω να τα λέμε συχνά. Γεια σου συνονόματε Κάλως ήλθες στην μεγαλύτερη παρέα | |
|
| |
| Γεία σας καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή. | |
|