Παρόλο που είναι στα σχέδια μου να ξεκινήσω με πλαστικές κυψέλες, έπεσε στα χέρια μου μία ξύλινη κυψέλη 6 πλαισίων (την κέρδισα βρίσκοντας το φλουρί στην βασιλόπιτα που είχε φτιάξει ο monarchis), οπότε μπήκα στη διαδικασία να κάνω όλα όσα απαιτούνται για την προετοιμασία της ξύλινης κυψέλης.
Φυσικά με βοήθησαν πάρα πολύ οι απόψεις των μελών που διάβασα μέσα στο forum, αλλά και οι συμβουλές του φίλου μου του monarchis. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να ανεβάσω κι εγώ στο forum την διαδικασία που ακολούθησα για το βάψιμο της κυψέλης ώστε να βοηθήσω ίσως κάποιους που ξεκινάνε τώρα την διαδικασία.
Αυτός είναι ο τρόπος που χρησιμοποίησα εγώ και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο σωστός.
Επειδή ήδη τα έχω ανεβάσει στο (φρέσκο) blog μου, και επειδή έχω ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες και εδώ δυσκολεύομαι με το ανέβασμα των φωτογραφιών, σας παραθέτω το link της ανάρτησης στο blog, ώστε να το δείτε από εκεί.
Υ.Γ. σχόλια, παρατηρήσεις και διορθώσεις ευπρόσδεκτες είτε εδώ, είτε στα σχόλια στο blog.
Μέλι Μαργαρίτα - Βάψιμο κυψέλης