Μπάμπη καλημέρα,
εννοείται ότι επειδή είναι κάτι καινούργιο σε εμένα θα το παρακολουθώ για να διαπιστώσω εν πράξει τι γίνεται.
Αναφορικά με τα καπάκια και τους αεραγωγούς, όσο γνωρίζω χρησιμοποιήθηκαν λόγω της νομαδικής μελισσοκομίας για να μην αλλάζεις τα μεσοκάπακα με σίτες αερισμού κατα την μεταφορά και τούμπαλιν.
Ουσιαστικά τα αυυστραλιανα καπάκια είναι καλά σε μεταφορές και καλά λόγω χρήσης λιγότερου εξοπλισμού. Πιάνουν και με τους συνδετήρες ευκολότερα.
Τώρα αν μπείς μέσα στο ΑΠΘ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και δεις την ερώτηση 52, έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέει η κυρία Γούναρη.
Εννοείται ότι δεν είμαι σε θέση να εμπλακώ σε πανεπιστημιακού επιπέδου διαφορές, ούτε το εξειδικευμένο επιστημονικό υπόβαθρο έχω, ούτε και την ανάλογη εμπειρία.
Αυτό που μπορώ να κάνω από την θέση μου είναι να ακολουθήσω τις επιστημονικές υποδείξεις να προβω΄σε πειραματισμό - παρατήρηση.
Πέρυσι με την χρήση κηρόπανου με ανοιχτούς αεραγωγούς σε καπάκι αυστραλίας τα κηρόπανα έπιασαν μούχλα και ήταν νοτισμένα.Με ανοιχτούς πάτους εξ ολοκλήρου.
Φέτος, στο ίδιο μέρος, με τις ίδιες κυψέλες τα ίδια καπάκια και πάτους πειραματίζομαι με την χρήση του νάυλον.
Είδωμεν.
Και όπως σου είχα πει κατα την δια ζώσης επικοινωνίας μας στον καφέ που πήγαμε μόνο οι δυό μας από όλο το forum , τα λάθη μου τα έχω πληρώσει πολλάκις και θα εξακολουθώ να τα πληρώνω με μικρές βελτιώσεις. Για ότι κάνω είμαι υπεύθυνος εγώ και έχω την πλήρη επίγνωση των λαθών μου.
Ευχαριστώ.