Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Κάποιες απαντήσεις στις ερωτήσεις σου κλπ.
- queen έγραψε:
- εχω παρατηρησει απ την αρχη που μπηκα πως καθε φορα που μαρκαρω το κειμενο μου για να του αλαξω χρωμα/μεγεθος/γραμματοσειρα κ γενικως καθε ρυθμιση κ βρισκομαι κατω κατω μου το ξεμαρκαρει κ με πηγαινει στην αρχη του κειμενου με αποτελεσμα ξανα μαρκαρισμα ξανα επιλογη κ αυτο εως οτου το φτιαξω οπως θελω για ποσταρισμα... γιατι γινεται αυτο??
Αν ενεργείς σωστά, τότε προσπάθησε να πατήσεις το κουμπί στην δεύτερη σειρά των εργαλείων που λέει "
Εναλλαγή Μορφής"
- queen έγραψε:
- εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις μεσω μεηλ για καινουρια μηνυματα σε θεματα μου... ομως η επιλογη αυτη που ξετικαρα ειχε κ την επιλογη να ειδοποιουμαι κ στο φορουμ... πλεον δεν ειδοποιουμαι αν εχω απαντηση στα θεματα μου η σε θεματα που παρακολουθω με αποτελεσμα να τα ψαχνω....
Αλλάξαμε τις ειδοποιήσεις σου. Νομίζω ότι θα δέχεσαι ξανά email. Αν δεν το θες απενεργοποίησε το.
Ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις την λειτουργία "Παρακολούθηση αυτής της Θ. Ενότητας για απαντήσεις" στο τέλος κάθε θέματος.
- queen έγραψε:
- ιδεες για το φορουμ
1 θα ηταν καλη ιδεα με τοσα μελη που εχει να εμπαινε διπλα σε καθε τμημα κ μια παρενθεση με τους εκαστοτε παροντες χρηστες που διαβαζουν καθε θεμα πχ εποχιακοι χειρισμοι (3 χρηστες)
2 η ωρα του φορουμ ειναι 1 ωρα πισω... το ρυθμιζετε εσεις η το κανουμε κ εμεις??
3 το ανεβασμα των φωτογραφιων ειναι πολυ χρονοβορο γτ τις ανεβαζουμε μια μια ως επισυναπτομενα η μεσω του κουμπιου.. δε γινεται να ανεβασουμε περισσοτερες??
4 στους συνδεδεμενους χρηστες κατω κατω εκει που γραφει συντονιστης η διαχειριστης κ καποιο μελος θελησει να επικοινωνησει με καποιο μελος της θα πρεπει να ψαχνει το εκαστοτε μελος της διαχειρισης σε καποιο ποστ.. γτ δεν υπαρχει νεα σελιδα με τα μελη της διαχειρισης ορατα μονο στα συνδεδεμενα μελη??
1 & 3. δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά με το τρέχον λογισμικό
2. είχες βάλει άλλη χώρα ... τώρα σε φέραμε
και πρέπει να είσαι καλά με την ώρα. Βασικά την ρυθμίζει ο καθένας μόνο του μεσα από το προφίλ του.
4. στην κεντρική σελίδα κάθε ενότητας, π.χ. "
Ασθένειες, εχθροί και άλλα κακά" κάτω κάτω αναφέρει:
"Συντονιστής: MILIBEE". Δηλαδή στις ενότητες θα βρίσκεις τους συντονιστές και αν κάποιο μέλος θελήσει να επικοινωνήσει για θέματα του φόρουμ,
τότε επικοινωνεί με το συντονιστή και την διαχείριση. Εδώ κοντά υπάρχει και γραμμή με τους "Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum"
- queen έγραψε:
- αυτο που με ανησυχει ομως ειναι πως οι περισσοτεροι οντας νεοι που θετουν ερωτησεις που ανετα μπορουν να απαντηθουν απο εμπειρους ειτε δεν απαντωνται καθολου ειτε απαντουν νεοι κ στο τελος μενουν στην αναμονοι πολλοι για απαντηση απο εμπειρο που τελικα δεν ερχεται... γιατι τετοια αντιδραση απο εσας τους εμπειροτερους??
Υπάρχει μια σχετική απάντηση πιο πάνω από μέλος του φόρουμ. Γενικά προσπαθούμε να λειτουργούμε ως παρέα. Ευτυχώς η θεματολογία του φόρουμ είναι μεγάλη και αν ψάξεις σίγουρα κάπου θα βγεις μια πιο παλιά συζήτηση που θα σε βοηθήσει. Μην ξεχνάς ότι στους "νέους" προκύπτουν ερωτήσεις στην πράξη και την εποχή αυτή αρκετά μέλη είναι στα μελίσσια κλπ. Λίγο υπομονή για κάποιες απαντήσεις
Υπάρχουν βασικές γραμμές και μεθοδολογίες... απόλυτες μεθοδολογίες θα βρεις σε πολύ συγκεκριμένα και ιδιαίτερα θέματα.
- queen έγραψε:
- επισης καλη ιδεα θα ηταν αν υπηρχε σε καθε ποστ ενα κουμπακι "ευχαριστω" η κατι αντιστοιχο που θα μετραγε στα μελη για τις ιδεες η συμβουλες που εδωσαν στα αλλα μελη..
Υπάρχει στα θέματα που ανοίγουμε για τα μέλη που μας απαντάνε. Επίσης στο προφίλ θα βρεις και τους "Βαθμούς θετικής ενέργειας στο Melissologia H.B.F." που είναι ανάλογη με την συμμετοχή σε κάποια θέματα.
Καλή συνέχεια στο φόρουμ